Farewell Party, Good Bye!

Farewell Party, Good Bye! ||  Hi, now dah end year, apa impian yang tercapai for 2020? Ada orang dapat kerja baru, ada orang yang kahwin di musim Covid, tapi untuk rakan sekerjaku, this is her last week and day to work! Mesti happy gila kan, mulakan hidup baru dengan perkara lain, dah tak hadap kerja yang bertimbun..tapi terselit jugak rasa sedih sebab tempat kerja ni dah dikira rumah kedua buatnya...

Ada sebab tertentu yang memaksanya untuk berhenti. Setelah sekian lama bercinta dengan kerja, sekarang masanya untuk put full stop and have a good rest.. 2021 bukan lagi di tempat kerjaaa..



Cheese Tart+Oreo Cheese Cake 

All are cheese! 

AND

Semua sedap..
Meskipun i diet, tapi i telan jugak sikit..Huhu


Potong Oreo Cheese Cake!
Ini buatan akak HR tempat aku...Baru berjinak jinak menerima tempahan gitu...Cheese Tart tu tempah dengan jiran kepada kawan Nona.

For Her! Surprise!!!!




Take care Kak Neeth! See you when i see you...
Moga sihat selalu and do not forget us! Nona mintak maaf salah silap, buat pening kepala..and thank you for everything! Bila ada isu berkaitan something, Kak Neeth still relax..Adore betul!!!! Hm..

 Will miss you and Love You! 

Parti Perpisahan di musim Covid 19..Sobbsss!
Semua baru lepas menangis nih..

Bubye 2020! Bubbye Kak Neeth!










6 comments:

  1. Sedih dan happy dalam masa yang sama. Sedih bila rakan sekerja nak berhenti kan. Bagus juga ada farewell party untuk menghargai dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, it is a must.. Jaga SOP and do farewell party gitu.. Penghargaan setelah bertahun kerja dalam jangka masa yang lama

      Delete
  2. wahh nampak kemesraan dan menghargai rakan sekerja

    ReplyDelete
  3. tak suka farewell party ni, tak suka saying goodbye :(

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐