Try Burger Kambing Cheese Zamburger

Try Burger Kambing Cheese Zamburger || Bila balik kerja terasa lapar, kita ngap ini satu kali! Hehe... Yes, burger nih menggunakan patty daging Zamburger yang viral kat radio tu..Radio apa? BEST FM... Tapi ni bukanlah cawangannya yang besar macam kat Senai tu....just guna isi daging Zammmmburgerrrr..Hewhew... 

Asalnya nak burger kambing biashe je.... RM6 gitu...sekali orang tu cakap, try lah campur dengan cheese sekali, TAMBAH RM1 jer.. pasti terrrangkat! 

Pergh......aku rasa tertarik pulak dengar dia cakap camtu...Cuba untuk percaya..Maka kita mintak dia buat satu!!! Burger Kambing Cheese Satu!

Meleleh leleh woi! Padat dan padu!


RM7 berserta cheese tau
Setuju, TERANGKAT behtul keenakannyaaa!

Serious weh, sedap! Daging kambing yang lembut dan tak bau hanyir pun!! Mantap woii! Roti pun tak keras..Nak gigit pun sedap je..Hehe..

Aku jenis tak kisah campur sayur apa apa pun....So lengkap burger dengan daging, sayur, dan sos secukup rasa! Aku jatuh cinta!!!!

Taknak kambing? Takpela, try yang lain...Oblong pun ado! Penjual burger ni memang ramah habis...even aku tengah busy dok whatsap whatsap...dia tetap ajak borak jugakkk....Lorh...

Ok Nona, Kedai katne?
Ini stallnya... Berhadapan dengan Watson Seri Alam yang baru dibuka...Kawasannya pun berdekatan dengan Bubblebee Shuib tuh haaa...Area situ jugaklah pusing pusing...Dan stall tersebut boleh nampak dari tepi jalan je..Ianya turut berhadapan dengan stesen Petronas tau...


Boleh cuba lagi next time!!! Hehe..Tapi takleh selalu ler......









14 comments:

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐