Try Chicken Katsu Salad di 4 Fingers Cripsy Chicken, Taman Bukit Dahlia, Johor

Try Chicken Katsu Salad di 4 Fingers Cripsy Chicken, Taman Bukit Dahlia, Johor || Haritu birthday mak, kami beli kek dan few foods lain. Alang-alang tempatnya berdekatan pulak dengan 4 Fingers cawangan Bukit Dahlia yang baru je dibuka baru-baru ni, haruslah menyinggah sebentar. Nak beli yang set tapi terasa banyak dah makanan lain so aku try ni jela buat makan dinner. 

Walaupun banyak cawangannya di sekitar Johor Bahru ni tapi tak pernah pun mencubanya, inilah my first time try. Menu yang aku amek ni, rasanya not bad. Sesuai bagi sesiapa yang nak berdiet. Sebab apa? Sebab selain daripada ayam, terdapat salad dan beberapa biji tomato ceri di dalamnya.  

Sekotak ni berharga RM15.


Rasanya, not bad. Masa aku makan, dah sejuk. Tak pedas langsung walaupun aku mintak yang 'HOT' punya.  And one more thing, bag plastik kena bayar rm0.20 ye. So total damage bila dah campur dengan tax, RM16.10.

ALAMAT 4 FINGERS CRISPY CHICKEN CAWANGAN BUKIT DAHLIA:

No 51, Jalan Sejambak 14, Taman Bukit Dahlia, 
81200 Pasir Gudang, Johor. (Sebelah JNT)
No telefon: 07 2552284



Post a Comment

4 Comments

  1. Sedapnya ayam bersalut rangup dengan salad. Makan panas panas mesti sedap lagi, kan nona. terpaksalah membayar juga beg plastik tu. huhu...

    ReplyDelete
  2. klu makan panas2 lagi sedap ni ehehe
    patut dia letak super HOT hehehe

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐