Sedapnya Homemade Baklava Ring Keluaran KD Patisseries

Sedapnya Homemade Baklava keluaran Ring KD Patisseries! || Hai! Pernah rasa baklava, sejenis dessert??  Baru-baru ni first time aku try baklava ring keluaran KD Patisseries yang kini berada di dalam vendor Neli By Nellysa, Austin, Johor.

Baklava Ring

Flavour berbeza!
Ada nutella pistachio, biscoff pistachio, peanut dan lagai satu aku tak sure apa namanya. Macam caramel pun iye jugak...Huhu.. Aku hulur pada adik adik aku, tapi semua tak nak try. Maybe pelik sebab tak pernah jumpa depan mata dan rasa bebetul apa itu baklova ring.

To be honest, sedap! Kulit luar dan topping memang crunchy gituh! Kalau tak fikir nak diet, mau aku gi beli lagik...Agak pricey, RM15 tapi sesuai la dengan kemanisan dan crunchiness nya tuh.. 

Kalau korang teringin, bolehlah  cari Baklava Ring Homemade ni ye:

Khad's Patisseries

Instagram: kd.pastry

No H/P: 0177235054

Post a Comment

5 Comments

  1. Pernah makan dulu tp manis ya robbi

    ReplyDelete
  2. murahnya , haah,dia lagi sedap kalau crunchy macam tu

    ReplyDelete
  3. Pernah makan.. manis dia agak manis tapi makan skit2 oklah..hehe

    ReplyDelete
  4. Tak silap pernah cuba baklava versi petak tu je. Pertama kali nampak versi ring. Kalau sedap memang repeat beli, kan even pricey sikit. Tapi sesekali jelah. Topping dia banyak jugak tu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐