Hadiahkan Personalized Pen Untuk Birthday Girl

Hadiahkan Personalized Pen Untuk Birthday Girl ||  Alhamdulillah, masih bernyawa. Baru ni scroll Instagram untuk cari hadiah birthday. 

Tetiba terjumpa la satu akaun IG ni..Macam menarik je sebab dorang buat servis untuk letak nama kat beberapa barang yang dorang jual seperti mug, dan macam macam. Aku tertarik sebab boleh dapat free gift patung kucing tu.... Haaa, terus lelaju i pm mereka. Hihi.. 

Walaupun tak banyak followers, tapi nampak ada je feedback. So aku try la..nak tengok trusted or not.

Bila dah siap order semua, selamat sampai dan bagi kepada si penerima, barulah kupercaya..

Chak! Kemain si kucing siap angkat berat. Oh ya, my sister namanya Akilah. So kita letak nama ringkasnya kat situ.. Boleh je letak dalam 13 huruf gitu. 

Hey you!!

Sebenarnya, patung kucing ni cuma free gift jer..
Alang alang dah offer tu, i terima ler.. 

Like this, complete with box..



Pilih pilih nak patung warna apa..
Aku beli lima batang pen, dapat ler lima free gift patung kucing ni . Huhu.. 


Reaksi adik aku? Of course dia suka sebab pen tu bernama dia...and siap ada kucing tu haaa...

Tambahan pulak dia pencinta kucing, tak kira kucing jalanan or kayangan, lepastu dia part time jual sangkar kucing kan...maka i bagi ler pen ni, boleh buat tulis tulis kat buku keluar masuk duit tuuu...

Pen ni berdakwat hitam. Mujur ada dakwat tau masa sampai..Hahaa..


Nak ushar jugak?
Boleh refer info lanjut di sini:




11 comments:

  1. Wah, menariknya. Tq share ig....nak p usyar jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. YeszAaa.. memang menarik.. p usyar.. mcmni. beli byk, offer pun ado . hehe

      Delete
  2. Cantik jugak pen tu . Boleh hadiahkan kepada office mate

    ReplyDelete
  3. Comelllll freegift tu! Pen cantikk boleh letak nama kita nakkk hehehe

    ReplyDelete
  4. Waaa.. menarik ni.. Saya kalau dengan pen susah sedikit, sebab kebiasaannya akan hilang. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. ok.. ini adik lart time.. wfh ok lg.. hahaa. kalau bwk tmpt len, x sure la kan

      Delete
  5. Tergoda gak lah dengan kekucing tu. Disebabkan kucing tu buat rasa terpanggil nak membeli gak. Hihi

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐