Paru Goreng Berlada Instant

Paru Goreng Berlada Instant || Yeszza... Mudah mudah sekarang, banyak menu instant...Cuma takla kick macam masak manual...Aku suka sebab tak perlu tumis apa apa, dah siap semuanyaa... Tinggal panaskan je ke dalam microwave atau kalau nak masak dalam kuali pun boleh.. Terus goreng gitu. Settle urusan makanan lunch or dinner..Muehehe...

RM7 sebekas. Bawak travel ni bagus! Hihi..

Ada orang pernah try? Aku first time nampak kat Petronas tempat aku ni ha...Laju beli nak try..Rasanya pedas pedas gitu tapi bukanlah terlalu pedas. Sedap dimakan bersama nasi putih panas panasss! Nyummms!

Banyak koleksi lain..Siap nasi pun ada tuu..Phewww... 

15 comments:

  1. skrg semua dihujung jari., sediakan duit sahajewww., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss... semua di hujung jariii.... No money, no talk.. hehee

      Delete
  2. skrg senang kat jimat masa tuk masak2, byk yg instant dah dijual

    ReplyDelete
  3. Jimat masa bila ada yang instant ni

    ReplyDelete
  4. uishh dpt ni makan nasi putih panas2 dahh bersyukur dahh ehkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishhh.. Memang bersyukur woiii gitu je pommm

      Delete
  5. Ini kalau macam takda masa nak,memasak just pakai je yang instant ni pun sempat kan

    ReplyDelete
  6. wahhhhh... bagus ni... suka try benda instant mcm ni.. tp xde lah kt kuching ni lg

    ReplyDelete
  7. Wahh senang betul ni. Bukan mudah nak masak paru goreng berlada ni. Agak leceh juga nak masak. Ada ready to eat ni senang lah kerja masak.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐