Rezeki Itu Datang Melalui Tiga Cara

Rezeki Itu Datang Melalui Tiga Cara || Alhamdulillah masih bernyawa. Alhamdulillah, bulan ni bulan payment untuk beberapa job review.

Namun begitu, lepas masuk duit, ada aje benda yang berlaku sampai habis jugak lah duit payment tu..Hahaha.. Sabar jelah...Kalau dah namanya rezeki, boleh jadi lama atau sekejap dengan kita.. Kan...

Pernah dengki dengan rezeki orang lain? Of course weh... Tapi bila fikir balik, rezeki memasing. Kalau dengki sangat pun buatpe ek.. Melainkan ianya mendorong kita untuk menjadi lebih baik dalam proses mencari rezeki...  

Sebagai reminder, jom ketahui bahawa rezeki itu datang melalui tiga cara:











Post a Comment

5 Comments

  1. tq nona untuk reminder rezeki ni...
    alhamdulilah apa jua rezeki kita patut bersyukur seadanya

    ReplyDelete
  2. betul nona.. aku pon penah jugak pertikaikan rezeki rezeki org ni .. tapi aku sedar yang tak perlu pon nak rasa gitu... just yakin dan percaya pada Allah . akan lebih byk allah berikan rezekiNya .Biar sikit janji berkat dari byk tapi tak berkat .. sia2 weh..

    ReplyDelete
  3. Masing masing ada rezeki. Yang penting kita usaha, doa, buat baik dan yang paling penting jaga hubungan dengan Allah.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐