Rezeki Menang Set Cawan MAMA

Rezeki Menang Set Cawan MAMA || Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak.. Tapi kalau dah dapat, pastu nak bagi orang lain buat hadiah, tiada salahnya... Jimat duit sikit... Hahahaha.. Bagi hadiah yang kita dapat untuk dihadiahkan kepada orang lain... Kan.. 

Sempena menyertai pertandingan #rayaselamat kat kilang aku... Tak menang apa apa tempat pun.. tapi sebab support, so dapatlah hadiah jugak...Gituh!

Tak jadi nak bagi orang lain, sendiri guna jela...Nampak comel betul...Haha... Pastu bawak balik rumah, mak aku suka coraknya...maka kita hadiakan kat mak jela...

Link join contest DI SINI 









Notahati: Bestnya kalau menang contest dapat hadiah kereta.... Tak pernah lagi setakat ni...
 

15 comments:

  1. rezeki tu....
    corak tu memang comel, patut mak suka hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki... ha ah, mak suka behtul... Hehe..

      Delete
  2. Seronok kan dapat hadiah. Tapai kan kalau saya dapat hadiah kereta gerenti terus pengsan hahahahaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronokkk.. hihi... hadiah kereta tu memang best woooo

      Delete
  3. Alhamdulillah, rezeki. Tahniah nona! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki... gitu... Thanks...

      Delete
  4. Tahniah nona!! Setakat ni hadiah paling best kakmim pnh join contest di supermarket ialah dpt cash voucher bernilai rm888.. itulah paling best

    ReplyDelete
  5. Memang comel corak mug tu. Clear glass mak mak suka. Tahniah menang dapat set cawan. Rezeki mak juga dapat hadiah dari Nona :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐