Adik Aku Suruh Pasang Bendera Nih!

Adik Aku Suruh Pasang Bendera Nih! || Weh, lawak wehh..Tergelak masa bukak gambar.  Adik aku suruh pasang bendera ni, sebab kakak dia tak kawen kawen lagik... Aje gilaaaa.. Hahahaha

Menarik cadangan beliau..Tapi risau tak tahu nak pilih mana satu nanti! Kena la istikharah kan...Tibberrrr! Tapi my sister also belum kawen pun..Hoho..






Apa pun, mohon doa kalian ye untuk saya...Amin.


Post a Comment

20 Comments

  1. Hahahahah amin...... :p
    Dah sediakan soalan2 interview tak utk bakal jodoh tu :D

    ReplyDelete
  2. hahahah
    bagus juga idea nih
    hans nak pasang juga lah

    ReplyDelete
  3. Hehe kelakar. Akak doakan untuk Nona. Amin.

    ReplyDelete
  4. Hahahaha, idea yang bernas dari adikkkk nona hahaha. Mana tahu ada tersangkut hehehe

    ReplyDelete
  5. Pun bolehhh. Skrg ramai pengantin pkp. Nia pun #pengantinpkpp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoaaaa... Tahniahhhhh.. Best nyaaaa.. Hahahahaha

      Delete
  6. Adik nona pun..saja nak kenakan kakak dia. Semoga keduanya mendapat jodoh yang terbaik. Aaaminn...

    ReplyDelete
  7. semoga dapat jodoh yg baik.. aamiin.. =)

    ReplyDelete
  8. nakal sungguh :) ha ha ha ha...

    pe pons, aida doa kan nona bertemu si dia pilihan hati.
    teruskan berdoa ye.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐