Apam Cornetto Comel Untuk Seisi Keluarga

Apam Cornetto Comel Untuk Seisi Keluarga || Aaaa...cutenyaaaa!!!! Apa yang comel tu Nona?? Hehe.. Apam Cornetto nih lerr! Cuba korang tengok, comel ke tak warnanya.. I love it! And maybe sebab ada pink kot! My favourite colour gitu...Hahaha.. 

Ceria la bila tengok kaler nih! Dah makan pun boleh auto ceriaaaaa! Hihi... 

Jujur, aku bukan peminat apam. Lagi-lagi kalau apam kosong.....Kena minum dengan air teh baru ok sikit...Memang jarang sangat makan...Walaupun aku pencinta makanan. Tapi kalau apam tu ada inti kat dalam atau topping coklat camni, yes.... barulah tekak aku boleh menerimanya.... 


Bukan setakat comel, tapi rasanya pun sedap..Lembut je.. Tak terlalu manis..Makan sekaligus topping coklat dengan apam yang berwarna warni tu......Nyum! Mak aku cakap macam topping almond london la...ada biji kacang badam atas tu..Huhu...

Yummilicious! Memang yummylicious ui!  

Ni member bagi try, kita support gitu....Sesuai buat makan petang, makan makan birthday kat rumah.. bebudak mesti sukaaaaa.. Kalau aku, sekali hadap boleh habis, tapi nak jaga portion sekarang, pass la kat family..Makan kasik habis gitu..My dad also suka..Boleh try order ni..

Ok, kalau korang nak cuba cuba jugak... Bagi yang tinggal area Masai,  dan Pasir Gudang, Johor..terjah ler Facebook beliau 

6 comments:

  1. Budak-budak pun suka. Warna pastel.

    ReplyDelete
  2. Dulu pernah viral apam cornetto ni. Comel rupa dia. Warna pun menarik. Sedap apam topping coklat dan kekacang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. tapi dulu sy tak rasa nak try pun.... Now dah rasa yang gini, macma nak lagi la plak ..

      Delete
  3. Berwarna warni.. Mesti sedap.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐