Dua Kali Beli Biskut Perisa Matcha Latte Brand Gery

Dua Kali Beli Biskut Perisa Matcha Latte Brand Gery || Rasanya ramai yang mengenali brand nih. Diimport dari Indonesia, pelbagai perisa dikeluarkan buat kita semua dan rasanya tidak mengecewakan. 

Aku pernah rasa biskut brand ni jenis roll punya (darck choc) also sedap! So kalini try biskut cracker nya yang disaluti gula lalu disapu dengan krim perisa matcha latte di sebelah bahagian biskut. 


Rasanya camana? Kalau dah dua kali beli, maknanya sedap kat tekak i laaaa...Huhu...

Sedap sangat la..Ketagih pulak rasa krim matcha latte tu..

Of course manis sebab disalut dengan gula sekali...
Tapi not too manis lah.. Rasanya seimbang semua, antara krim matcha latte dengan gula... Auuuu.. sedapnyaaa...

Bagi yang tak suka matcha or makanan bergula, saya suggest awak try dulu sekeping.. Hehe.. 

Beli mana? Haritu beli kat Mydin, tapi rasanya ada je kat banyak tempat. 

So overall,
I love it! Tapi kena makan berpada pada..
:: Dah start menjaga ke Nonaaaaaa  ~ Hahahaa:: 

(Berat naik berkilo kilo oi)





Post a Comment

18 Comments

  1. Dulu satu je perisa dia kan.. Kemain berebut org nak beli hehe skrg dh mcm2 ye 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu.. coklat.. cheese.. skrg ada yg nu . baru jumpa jugak sebenarnya

      Delete
  2. I makan bnyk kali yg perisa cheese tu pun still tak berkenan 😂
    Tatau ape yg tak kena sbb tgok member lain mkn mcm sedap sngt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. makan selalu pun x suka gak ea..
      sy pun x kenan cheese punya . tapi leh try yang ni.. hehe

      Delete
  3. Dulu jenama biskut gery ni viral. Sekarang dah banyak flavour ada ye. Biasanya nampak kat Mydin lah banyak.

    ReplyDelete
  4. Biasa beli yang plastik kuning tuu. Sedappp gila!

    ReplyDelete
  5. Kalau dah sampai 2 kali membelinya, mesti sedap.

    ReplyDelete
  6. Nak trylah tp tak jumpa di kedai. Biskut gery mmg sedap di indonesia. Klau ke sana mesti beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww... salu ke sana ehh... Nice!!! Teringin laaa pergi Indonnnn

      Delete
  7. tak pernah try lg perisa ni. mcm menarik..

    ReplyDelete
  8. Saya yang tinggal di Jakarta kenapa tak pernah nampak rasa niiiih hahahahahaha. Selalunya hanya yg coklat dan keju ja di rak supermarket tuh. Haisssh, coba cari di supermarket yg lebih besar lah agaknya :D.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐