Koleksi Baju Tidurku Bertambah

Koleksi Baju Tidurku Bertambah|| Hai, salam hujung minggu! Dah tiga hari aku kerja masuk 7 pagi, balik 7 malam..Penatnyaaa bila keadaan memang busy yakmat... Baru faham perasaan member yang kerja shift 7-7 ni. Pukul 9 dah lepak badan... Haha.. Punca rezeki kat situ, bertabahlah jiwa. Bayangkan kalau dah kawen, ada anak semua.. penatnya lagi tripple kot ek... Sorry kalau daku belum balas kunjungan. Akan kuterjah kalian semula..one by one....Ok..

Berbalik kepada kisah baju tidur. Aku join main kutu. Tujuan join bukan sebab ada barang yang aku nak sangat..tapi saja niat tolong kalau kalau ada orang yang nak sangat sesuatu tapi mahal..so dia main kutu la bayar ansur ansur.. Baru dapat barangnya ..Ha gitu...... 

So aku beli barang bercampur campur. Bukan beli meja ke..almari ke...tapi beli baju tidur, makanan dan lelain barang kecik kecik.. Kemain, kan! Haha.. 

Jom tengok baju tidur sayaaaaa yang baru..saja tambah koleksi sebab aku memang peminat baju tidur, sama ada baju kelawar ke... satu sut ke.. pendek paras lutut ke .. semua aku tibai. Yang jenis bersinglet je takda... (Tunggu kahwin nantii . Kah!)


Comelnyaaa...

Haahaha..Of course i pilih comel comel je..Adakah i umur je tua, tapi gaya macam budak sekolah rendah..?

Ada poket siap! Ya... Selalu beli takda poket.
Kalini teringin pulak kitaa..

Well, ada orang tak kisah pakai tshirt dan berkain batik...Aku pun ok je pakai tshirt biasa..janji selesa kan. Taklah wajib sarung baju tidur. Cuma pakai kain tu memang tidak untuk tidur. Pasti berseluar...Risau ada pape masuk kain..Bahahaha..

Ok..cukup setakat ni koleksi baju tidurku..Ada beli jenis kain satin haritu...saja try... Hm..macam tak sedap lah nak pakai...terus simpan balik..Kalau tak nak lagi, kita letgo je ..hihi..

Sekian..
Kisah baju tidur baru aku... you guys camana??






17 comments:

  1. Wahhhh comel baju tidur nona tuu, kartun siap hahaha.
    Saya pakai tshirt lengan pendek dengan seluar tidur panjang aje. Samalahhh takut nak pakai kain, takut binatang ke serangga ke masuk tak sedar hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa..kartun segala ni.hahahahaha..Kan...Tapi ada je kain untuk tidur..tengok mood...kekadang pakai suor pendek lagi kat dalam kalau pakai kain..hehe

      Delete
  2. Haha comelnya. Lama tidak beli baju tidur jenis begini.

    ReplyDelete
  3. Adeh kiut sangat pyjamas ada kartun tu. Aien beli pyjamas satu set family ngan bebudak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaaa..lagi comel! Sebab dengan bebudak.....dengan anak anak...mesti syok!

      Delete
  4. Comelnya baju tidur kartun dan pink. Of courselah warna pink kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa...of course pinkkk sis!!!! HAHAHA... Mashehh, memang cute..KAH

      Delete
  5. Akak pun suka baju tidur macam ni dari baju kelawo tu, Non

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAN....Kalau saya, kena potong jadik pendek sikit..hihi

      Delete
  6. musim pkp ni memang kami pun beli seluar tidur ja untuk anak2. sekali beli borong, nah pakai lah siang malam. selesa kain dia :D

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐