Throwback: Dapat Birthday Bouquet 2021

Throwback: Dapat Birthday Bouquet 2021 || Alhamdulillah, bernyawa dan celik mata lagi harini.. Ini kisah birthday aku haritu... Masih 20-an yer...Hahahaa..  Aku dapat ler beberapa bouquet sempena hari tua. This year agak meriah dengan bouquet.. To me, satu dah memadai...Cukup ada gambar dengan satu bouquet jer tapi dah orang nak bagi, kita terima lerr... Takkan nak tolak pulakk.. Ye dak!

Jom tengok, mana tahu korang berkenan jugak dengan design, bentuk dan warna camni... Kan. I share for you.

Comel, banyak warna pink!

Yaaaa..actually ada lagi satu bouquet tapi sebab penuh tangan, tak dapat i pegang semuaaa.. 
Bouquet berisi tudung Fareha dan lagi satu berisi coklat. Thanks my family! Thanks Cinta Deco!
Tudung Fareha tu sempena i support Cinta Deco sampai harini...Terharuuu weh!!! Dan sebenarnya kalau korang perasan, aku memang suka order dengan Cinta Deco bila datang bab bab hadiahkan bouquet...Hihi.. 

Last year tak dapat belon, this year dapat! Suka tengok nama terukir pada belon tu..Dapat surprise ni malam malam masa balik dari kerja...Aaaa....sukaaaa! Disebabkan tak ke mana mana, bergambar kat rumah je...Haha..

Nah, IG Cinta Deco


Next, bouquet dari member. Ini hasil tangan kawan aku. tapi dia takda buat open order...Saja saja... Untuk kenalan rapat je...Aku pernah mintak dia ajar buat bouquet masa birthday mak aku...Fuh, mencabarr! Pening...Better order! Senang kerja! Kah!
Nice lah tema ni.... Soft je kaler...Riben merah. Bintang merah! Warna semangat namanya. I likeeeee lahhhhhh...Coklat sesedap..Rasa nak makan coklat la plak time type ni.... 

Chak! Bouquet coklat..hadiah dari budak berdua yang dah kawen tu..Atin dan Itah....Hihi..  Yang buat ni of course si Rabitah yang comel...

Sempat merasa celebrate kat Foodzania. Rindu lah nak makan kat luarrrr...Aduduuu~


Terima kasih buat semua pemberi bouquet yang cantik dan comel. Moga dipermudahkan urusan kehidupan... Yes, i loveeee them all! 

Sekian kisah throwback. Actually nak throwback kisah tahun 1999, tapi rasa macam lama sangat berlalu.. dah tua bangka nii..Hahahaa..




Post a Comment

13 Comments

  1. Meriah dia punya bouquet ye hehe..

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaaaa dapat banyakkkkkk bouquet!

    ReplyDelete
  3. Cantiknya flower bouquet. Suka yang ada belon dalam belon besar tu. Ada coklat siap.

    ReplyDelete
  4. besttt kann dpt bouqet
    teringat pulak masa birthday rabia
    dpt hadiah bouqet coklat from my friend

    ReplyDelete
  5. Tahniah
    Hbb
    Dah tua2 macam wak ni hari lahir pun takde orang ingat

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐