Hadiah Sebagai 10 Top Komentator June 2021 Blog Azhafizah Telah Diterima

Hadiah Sebagai 10 Top Komentator June 2021 Blog Azhafizah Telah Diterima || Alhamdulillah, rezeki yang diusahakan. Hehe...Ya, memang saya target nak jadi top pengomen kat blog beliau. Jujur bukan. Jumlah komen yang saya sumbangkan ialah sebanyak 381 komen je dari Jan 21 sampai Jun 21. Link entri pengumuman pemenang di SINI 

Auu!!! Tak sangka dapat barangan elektrik! Bawak balik rumah, semua teruja sebab lama dah takda pembakar roti kat rumah ni... Haha.. Kak Fiza memang dah bagitau barangannya order online direct terus sampai ke alamat yang Nona bagi tu.

Alhamdulillah, rezeki memang tak salah alamat.
Lepas berusaha, bertawakal..Moga tersenarai dalam list top komentator. Gituh.. 

Siap dah rasmikannya!
Saja try suhu berbeza beza sebab nak tengok kejadiannya camana. 

Sapa tak kenal blogger Azhafizah ni? Rasanya memang ramai kenal beliau...Kan..Kan... Kak Fiza antara blogger popular serta aktif dalam dunia blogging tau. 5971 followers kat blog oi.. Dah lama Nona follow kak Fiza ni.. Tak dinafikan, Nona suka follow blog beliau adalah disebabkan oleh:

1. Gambar gambar yang cantik dan nampak professional.

2. Penulisan yang santai dan bersahaja

3. Penulisan dengan perkongsian berinformasi

4. Blog kemas dan bertemakan warna favourite Nona (pink) 


So sambil sambil berblogging, kita cuba jadi top komentator. Ye tak??

Hehe..selain tu Kak Fiza ni rajin jugak menyinggah dan meninggalkan komen kat blog orang lain jika berkesempatan.. So kalau kita rajin tinggal jejak  kat blog beliau, nanti akan dibalas semula kunjungan kita. Best kan? Kiranya support each other gitu. 


Alhamdulillah!
Terima kasih kak Fiza yang comel dan kreatif! Saya hargainya sangat! Moga dilimpahkan rezeki buatmu dan sihat selalu ye!

Jom terjah blog beliau : SINI 



24 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki nona. Tahniahhhhh

    Betul. ain sangat2 setuju dengan semua point2 nona pasal blog dan kak fiza sendiri. Sangat rajin kretif. Masuk blog beliau pun tenang ja nak membaca. nampak tauu aura tuuu hehe

    Nona pun rajin juga blogwalking blog ain! Thank youu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehe.. Thanks wish..
      Ya.. tenang tu pun betul.. x serabut otak...

      Delete
  2. Tahniah Nona...
    Pasni rajin la buat toaster ye :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehe.. Thanks wish..
      InshaAllah rajinnnnnn .. doakan la ek.. Hahahah

      Delete
  3. Tahniah nona...lps ni kena selalu mkn roti bakar la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehe.. Thanks wish..
      Haaaaa. kannn.. kena selalu ni... hahaha.. sy try roti wholemeal haritu... pun ok pada tekak

      Delete
  4. Fuyoooo lepas ni berbakul lee ko borong roti ekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii. banyak nauuuu berbakulllll.. Kah kahhhh

      Delete
  5. Wah...menarik ni....bestnyaaa dapat toaster....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. betul tuuu.. menarik woo.. hehe.. best.. memang best nii.. happyyyy

      Delete
  6. Alhamdulillah..selamat sampai akhirnya. Nak pos sendiri nak keluar entah bila kan. Kita guna jalan selamat gitu. Terima kasih Nona rajin singgah dan komen. Terima kasih untuk entri ni jugak. Eh eh popular tu tidaklah ye. Jangan puji melambung lambung sangat..Apapun terima kasih. Sama samalah kita singgah menyinggah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thanks again! Takpa, saya faham~Takpela..puji benda behtuls..popular id mataku..ada level level popular tu..hehe.. Yaaa, moga terus saling singgah menyinggah.

      Delete
  7. Congrats! Fuh, dpt toaster tu, rezeki tu. Kak fiza punya blog mmg bes, dah la rajin komen, blog timm pun upah kak fiza utk designkan, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehe.. Thanks wish..
      Wow... mintak bekiau design ehh.. patutlah tersusun teratur blog ea... Yes. blog kak Fiza memang best!

      Delete
  8. Salam. Alhamdulillah dapat toaster. Tahniah, moga dimurahkan rezeki lagi, inshaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam...
      Ye..Alhamdulillah..hehe..Thank you...AMIN

      Delete
  9. Haha siap tunjuk roti dibuat. Gigih betul. Akak macam hendak beritahu cepat-cepat sudah sampai.
    Banyakkan pemasa kepanasan untuk roti. Cuba no 1 hingga 3.

    ReplyDelete
  10. Tahniahhh kak
    Best baca blog kak azhafizah tu
    Gmbr dia dalam blog pun cantik

    ReplyDelete
  11. Menarik hadiahnyaaa.. tahniah alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  12. Just desire tto say your article is as surprising.
    The clarity in your post is simply excellent and i could
    assume you’re an expert on this subject.
    Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming
    post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.안마

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐