Biskut Florentin Dari Kawan

Biskut Florentin Hadiah dari Kawan || Alhamdulillah! Bersyukur ke hadrat Ilahi. Actually masa raya haritu, aku terniat nak beli, tapi fikir kuih lain banyak dah terorder awal, pulak tu tak raya. Kita tahan niat jap. Tetiba baru ni member bagi sempena last day dia bekerja! Auuu..Terharu... Allah mendengar doa hambaNya..  Sebekas ni bagi kat aku je memang cepat habiss!

Sedih tau sebenarnya.. Dah biasa dengar suaranya, kena usik, kena tegur, jumpa depan mata..Pasni dah jarang la..Boleh je kat luar tu sebab tak jauh mana..Tapi bekerjasama dalam tempat kerja tu takda dah.....hmm.... Sorang lagi berhenti, haritu sorang dah berhenti... Rezeki di tempat lain, kita redha. Gituh!! 

Thanks Zati!

Aku suka sebab tak terlalu tebal...Nipis camni senang nak makan dan kunyah! Kekacang semua sedap rangup bak hang! Loveeee!

Moga Izzati terus bahagia dan berjaya membina kehidupan yang lebih baik selepas ni..Moga tabah kat tempat kerja baru. I know u will do the best!


Thanks korang yang sesama doakan sekali! 💕

Post a Comment

18 Comments

  1. Alhamdulillah rezeki boleh kunyah-kunyah sambil tengok tv.

    ReplyDelete
  2. Comel sahaja bentuk.
    Alhamdulillah rezeki.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap..boleh buat kudap-kudapan waktu minum petang

    ReplyDelete
  4. Favorite! Makan sambil tengok drama korea memang sekali hadap je hahaha.

    ReplyDelete
  5. Ala sedihnya sorang sorang dah berhenti kerja. Bertabahlah Nona. Bestnya dapat biskut florentin ni. Kita tak pernah rasa wakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uiii.. seriousla tak pernah?? Ok.. maybe you should try.. hehe

      Delete
  6. alhamdulillah rezeki.. sedap biskut kayangan ni! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow .Biskut kayangannnn.. Ahahahaha.. Yasss.. Sedap sedappp... hoho

      Delete
    2. Wow .Biskut kayangannnn.. Ahahahaha.. Yasss.. Sedap sedappp... hoho

      Delete
  7. Hadiah yg menyelerakan nona..kak shida pun suka biskut ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Yaaa.. Hadiah ini sungguh menyelerakan.. sekali hadap je... settle...

      Delete
  8. Replies
    1. Wowww.. suka gak eh... kdg kdg kalau keras, sakit gigi

      Delete
  9. oh sungguh sedap biskut ni. aida normally akan beli 2-3 balang.
    tapi tahun ni tak beli. member tu tak buat, nona.
    sebab dia tahu takkan boleh deliver, kan.
    rangup. sedap sgt!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐