Jangan lupa SOP Raya Aidiladha Fasa 1&2 Pelan Pemulihan Negara (PPN)

Jangan lupa SOP Raya Aidiladha Fasa 1&2 Pelan Pemulihan Negara (PPN)|| Hai..busy memasak ke tu? Rasanya kalau yang memang duduk dengan family dan sedara mara, confirmlah busy sangat.

Rindu la nak balik kampung nenek! Sobbs!

Tahun ni adalah tahun pertama tak sambut kedua dua raya penting kat kampung nenek sama ada Aidilfitri ataupun Aidiladha. Nona memang duduk dengan mak abah and adik-adik. 

Nah, jom lah follow SOP Aidiladha kalini. Masih boleh solat raya. Siapa cepat, dapatlah tempat kat surau or masjid tu ..Kan.. Tapi dengan kes yang bertambah tambah ni, takut lah pulak nak jejak sana.....












Ok..done. 
Raya raya jugak, SOP tu sila lah follow yo.



*Segala info saya refer Facebook seperti dalam gambar*










Notahati: Harap sangat tahun depan raya macma biasa lepas semua dapat vaksin...Sobbs!










4 comments:

  1. Duduk rumah diam diam je lah kita. Tak payah fikir SOP dah. huhu..sedihnya tak dapat balik kampung. feel nak masak rendang pun terkubur..aduhaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Hm..last year dapat gak balik.. rentas daerah... hm.. Ehhh.. x masak rendang ke.. dahtu.. masak apa tuu. hehe

      Delete
  2. Raya macam tak rayalah
    Tapi juadah raya tetap disediakan

    ReplyDelete
  3. Makan lemang depan tibi je la ehehe...

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐