Jangan lupa SOP Raya Aidiladha Fasa 1&2 Pelan Pemulihan Negara (PPN)

Jangan lupa SOP Raya Aidiladha Fasa 1&2 Pelan Pemulihan Negara (PPN)|| Hai..busy memasak ke tu? Rasanya kalau yang memang duduk dengan family dan sedara mara, confirmlah busy sangat.

Rindu la nak balik kampung nenek! Sobbs!

Tahun ni adalah tahun pertama tak sambut kedua dua raya penting kat kampung nenek sama ada Aidilfitri ataupun Aidiladha. Nona memang duduk dengan mak abah and adik-adik. 

Nah, jom lah follow SOP Aidiladha kalini. Masih boleh solat raya. Siapa cepat, dapatlah tempat kat surau or masjid tu ..Kan.. Tapi dengan kes yang bertambah tambah ni, takut lah pulak nak jejak sana.....












Ok..done. 
Raya raya jugak, SOP tu sila lah follow yo.



*Segala info saya refer Facebook seperti dalam gambar*










Notahati: Harap sangat tahun depan raya macma biasa lepas semua dapat vaksin...Sobbs!










Post a Comment

6 Comments

  1. Duduk rumah diam diam je lah kita. Tak payah fikir SOP dah. huhu..sedihnya tak dapat balik kampung. feel nak masak rendang pun terkubur..aduhaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Hm..last year dapat gak balik.. rentas daerah... hm.. Ehhh.. x masak rendang ke.. dahtu.. masak apa tuu. hehe

      Delete
  2. Raya macam tak rayalah
    Tapi juadah raya tetap disediakan

    ReplyDelete
  3. Makan lemang depan tibi je la ehehe...

    ReplyDelete
  4. It tends to be the cutoff time that causes you all that pressure, committing you rush and make errors. It very well may be the significance of the errand, this specific subject, or your pay to do my assignment uk grade. All the time, you'll stall out without thoughts or inspiration. Or then again, you won't feel like you're capable.

    ReplyDelete
  5. Need a foundation repair in Edmonton? Look no further than Rammafoundation. We are a foundation repair company that has been helping homeowners and business owners in the Edmonton area since 1978. We understand the importance of a safe and properly repaired foundation, and we will go above and beyond to make sure that you are satisfied with our work. Our team of experienced professionals is dedicated to providing quality foundation repairs that will last for years to come. Contact foundation repair Edmonton today to schedule a consultation!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐