Salam 2021 kepada Semua!

Salam 2021||  Assalamualaikum dan salam sejahtera 2021! Happy New Year! Syukur kerana masih bernyawa. Tahun 2020 telah berlalu dengan segala perasaan. Normal lah tu. Namanya kehidupan...takkan gembira selalu, ye tak? Tapi apa pun berlaku, kena syukur selalu...Kan?!

Sempena 2021 ni, Nona takda azam besar dan menggunung. Cuma azam yang baru haritu, last year.. sedang diteruskan.. Apo??! Rahsia..Hahahaha..

Untuk blog, kita cerita lah eh. Nona plan nak blogwalking ke 12 blog setiap hari..Itu paling banyak, paling sikit,dua blog..hehe.. Dan nak update entri paling banyak pun dua entri..Paling sikit, sehari sekali cukup! Apehal semua dua Nona? Ada plan nak berdua ke this year?? KAH!

Ok, mari tengok..berjaya atau tak. Jika dilihat kembali pada 2020, takda cukup 366 entri pun! Hahaha..tapi takpa, 2021 kita try!

Dan i hope this year dapatlah PV sejuta tu..meskipun sekarang baru nak aktif post link blog kat Facebook tapi tetiba dah kena block as SPAM! Saya akan usahakan untuk unblock balik..tunggu eh, satu satu kita settlekan ye...

It's okay, aku baru start berazam dari bulan Oktober last year, untuk update blog setiap hari tanpa terlepas. Walaupun hanya sebuah entri sajaaa..Jika terlepas gak, kena qada..Hahahha...

Semoga 2021 ni kita terus dilimpahkan rezeki yang berkat, dimakbulkan segala doa dan dipermudahkan urusan... AMIN


Stay safe! Thanks everyone yang berkunjung ke my blog, yang click iklan, yang beri komen mahupun baca secara senyap senyap, yang mendoakan aku...Keep praying dan moga doa baik baik tu kembali kepada anda...

See u next post! 


10 comments:

  1. Xinnian Kuaile!! Selamat Tahun Baru!

    ReplyDelete
  2. Ye, betul tu kena bersyukur. Wahh ada apa dengan nombor 2 tu. hihi..semoga terus aktif dan impian tercapai. chaiyuk chaiyuk

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru 2021.
    Tahniah, rajin mengentri

    ReplyDelete
  4. Happy 2021 kak nona. btw, salam kenal 🥰 #827

    ReplyDelete
  5. Happy New year semoga azam tahun ni tercapai. Cepat2 naik pelamin. Haha

    ReplyDelete
  6. happy new year and always stay safe tau!!!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐