Daging Harimau Menangis

Daging Harimau Menangis || Perasaan teringin tu membuak buak apabila viral cerita mengenainya. Member tetiba iklankan pasal ni... Terus aku pun beli.. Saja nak try. Aku dengar harga, aku yang menangis dulu. Hahahah...

Saja beli 350g dulu...Huhu..


Tak liat, tapi dah diperap kan..so rasanya ada manis manis gitu...

Kalau aku bagi daging ni kepada harimau, mesti dia tak nangis..mesti dia happy ..Kan! Hahaa..

Sedikit info tentang Daging Harimau Menangis:



So, have you try it? Boleh tahu brand apa? And confirm daging di bahagian itu?




18 comments:

  1. Akak lebih suka buat sendiri sebab harga dia yang mahal nak mati..buat sendiri bleh buat banyak..almaklum lah..ahli keluarga ramai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah kan.. betul jugak tuuu.. Kalau ahli keluarga ramai, kena buat sendiri..Banyak bajet untuk pakej camni.. huhu

      Delete
  2. Memang dagingnya manis Nonn.. tak tau laa ek sebab perapan atau dagingnya ke.. nanti Sis tanya harimau...

    ReplyDelete
  3. menangis tak bila makan daging ni .. haha gurau aje .. sedap bahagian ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masak guna fryer.. mcm terkeras sikit.. hahahaa.. x menangis mana la.. kah

      Delete
  4. Haaaa pernah dgr kisah harimau menangis ni. So betul lah apa yg brader tu cerita pasal daging harimau menangis tu. Ermmmm dia banyak lemak ke nona?

    ReplyDelete
  5. hahahahha.. berani ke ko Non nak bagi pada harimau, mau dingapnya ko dulu, bukan daging tu.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... campak dari jauh ja beraniiii. kahhhhh

      Delete
  6. Tak pernah cuba lagi. Teringin nak cuba tapi harga dia boleh tahan juga kan. Kalau ada rezeki lebih boleh lah mencuba rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga dia memang boleh tahan woooo... Tapi kalai rajin mencarik.. ada yang murah sikit la.. dan kena tgk caj cod pulak. hoho

      Delete
  7. Rasanya berbaloi tak sampai nak pattend bagai haritu? Ahaha

    Hehe oh btw nona, saya ada sesuatu untuk nona di blog.
    https://www.syaznirahim.com/2021/02/top-commentator-blog-syazni-rahim.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Daging Harimau Menangis tu hanya brand produk.
    Dagingnya daging biasa2 sahaja.

    ReplyDelete
  9. hari tu baru tau kenapa dipanggil harimau menangis...

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐