Kedai Baru: Mr Dollar Todays Market

Kunjungi Kedai Baru: Mr Dollar Todays Market ||  Ya nampak menarik...sebab segalanya rm2 dan rm5 katanyaaa..Maka aku pun terjah ler....Nak tahu apa kat dalam...Hihi..Boleh jadik kedai saka rasanya nih....Kah!


Aku ternampak jugak ada barang MR DIY kat sini..



Dark Chocolate nih sedap! 
3 packet tu, rm5.. Bagilah adik beradik aku sorang satu... Huhu..

Kebanyakan sos brand Yakin


Bilah kipas pun ada..Can u see nama Mr DIY kat situ??

Seperti biasa.. Empat botol rm2

Alat Tulis..Bebudak mesti suka...Hihi..

Minyak Kita Beliii! Hahaha..
Beras takda di sini yer...

Well, banyak jugak stok barang kat sini ui....Hahahaa..Rambang mata nengok segala foods serta barang yang ada! Perghh.... betullah..kedai saka...

Bila visit Facebook dorang, barulah kutahu sekarang MR Dollar ada 26 cawangan dah eh!




==================================
Cawangan ke-26 MR.DOLLAR di Today's Market kini dibuka untuk semua! Untuk makluman, MR.DOLLAR adalah syarikat subsidiari MR D.I.Y. Group (M) Berhad.

Waze: http://bit.ly/DTMK26th

Alamat: Lot No 0-7, Today's Market, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor

Kunjungi MR.DOLLAR Today's Market bermula hari ini!

Sertai aktiviti ‘Spend & Win’ dan berpeluang memenangi hadiah menarik!

Tertakluk terma & syarat




Post a Comment

6 Comments

  1. Anak Sis si Kakak ni kalau pergi, jadi antu kena rasuk dalam tu hahahaha... Sis ko tak singgah lagi, seremmmm

    ReplyDelete
  2. Mr Dollar ni anak syarikat MR DIY tu hihihi. Best kan rambang mata. Dekat branch sini ada segala jenis beras. comel pulak tu. Frozen food, sayur dll

    ReplyDelete
  3. Lahh banyak cawangan dah ke..tak perasan pulak. Ingatkan baru lagi. Dah kenapa nak ada RM DIY punya produk juga tu. ke MR dollar ni under MR DIY..makin bertambah kedai saka ni.

    ReplyDelete
  4. Sekali melangkah jangan harap bawah sepuluh ringgit je yang melayang..kalau PC laaa..balik rumah kena mandi bunga biar tak asyik nak pegi je..kikiki.

    ReplyDelete
  5. waa ini daiso version malaysian ka ni ! mcm best jer

    ReplyDelete
  6. biasa kalo gi todays wak gi mr DIY je., hehehe

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐