Random Photo of Sunday

Random Photo of Sunday || Yeeehaaaa! Kembali ke segmen Random Photo of Sunday. Biasanya ini ruangan untuk show off..Lol..Dan ianya lebih kepada photo aje..Kalau ada info pun, ringkas je..tak membebel.. Muahahaha... Gurau jer!!!! Actually, inilah ruangan untuk abadikan dalam blog agar kenangan terus kukuh.. Selalunya gambar dalamni adalah benda yang pertama kali aku dapat atau beli atau berikan pada kesayanganku.. Saja share info, in case korang berminat jugak...Hihi..Lepastu, buang gambar...Sebab memori handphone dah full..


1. Subway Pemberian oleh Marlissa
Inilah kali pertama aku try Subway. Seumur hidup, tak pernah ku mencubanya weh! Perasaan nak try tu memang takda.. Entah kenapa ek.. Mujur ada rezeki ni, merasalah jugak...Hihi. Masheh awak!



2. Bag Mini Strawberri untuk Marlissa
Ye, nampak cute pulak haritu jumpa kat MR D.I.Y.  Tesco. So, beli la untuk member yang bagi Subway kat atas tu.... Comel kann, rasa nak beli jugak lah satu untuk diri sendiri..KAH!

Isinya keluar dari strawberri tuuu...Huhu~

3. Burger King Chocolate Sundae Pie
Ye,  aku belanja member aku, Marlissa untuk memusnahkan diet diaaaa....Tu sebab dia bagi aku Subway tu...HAHAHAH! Tapi aku beli jugak satu...Sedapnyaaa makan sejuk sejuk pie ni...Patut ada yang ketagih ek!


4. Adik Belanja Susu Nilofa dan Susu Kisu Ayda Jebat
Aku memang tak pernah beli dan tak pernah rasa susu susu ni.. Maybe sebab memang tak minat susu buah buahan kecuali susu Soya dengan Coklat yang lain. So bila adik aku belanja ni, dapatlah merasa susu Nilofa ni...Hihi...And yeah, susu Kisu yang selalu dipromot Ayda Jebat...Memang ada niat nak try tapi tak beli lagi...Sekali adik blanja kami satu family daaaa..Huhu~Moga dilimpahkan rezeki buat Nabilah Sani, my sister!



5. Kit Kat Lotus Biscoff
Yeah, as you know, aku teruja benda berkaitan Biscoff nih, Muahaha~ And aku sukaaa coklat! 
Disebabkan ternampak ada blogger makan ni haritu, aku pun try ler....Geram pulak tengok Kit Kat yang menggiurkan ini. Huhu~


Shopee Link di SINI 

6. Pen Enam Warna
Haritu aku ada post pasal Pen Unicorn Lapan Warna, tak lama selepas tu, terus member aku pulak bagi pen Unicorn Enam Warna pulak. HAHAHA. Kemain tau, nak ceriakan aku! Sayang lebih ah! Kalini memang kartun Unicorn betul kat atas tu..Sayang nak guna~


7. Miliki Sabun 'TOP' yang Awesome
Inilah kali pertama, dalam rumahku ni, guna TOP. Ui, awesome weh! Kalau kita beli ni, kita turut beramal tau sebab sedikit jumlah tu akan disumbangan bagi yang memerlukan. Ye, jelas dan nyata seperti dalam info  'Kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP'



Sekian untuk kalini..








P/s : Vaksin dah sampai Malaysia tuh...Ready ke tak??





8 comments:

  1. murah rezeki nabila sani belanja family, hehehe nanti review tau,,ssedap ke takkk susu tu

    ReplyDelete
  2. Susu itu dan KitKat biscoff belum pernah rasa.
    Subway memang kegemaran.

    ReplyDelete
  3. alahaiii, subwayyy tuuu. sedapnya ;)

    ReplyDelete
  4. Banyak betul gambar makan minum sejak-sejak ni yaa..
    Dah tak pi Bristalk ke Non hahaha

    ReplyDelete
  5. kitkat sedap, top best pakai, susu nilofa suka yg mangga saja, subway memang sedap makan panas2.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya subway. Comel mini bag strawberry tu Nona. Belum cuba lagi Burger King Chocolate Sundae Pie dan susu nilofa mahupun kisu Ayda Jebat.Kit Kat Lotus Biscoff pun tak jumpa lagi. huhu..banyak makanan sedap sedap ni

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐