Timmie Sate Kebab Untuk Hidangan Petang

Timmie Sate Kebab Untuk Hidangan Petang|| Alhamdulillah, masih bernyawa. Inilah diaaa..Di saat kelaparan sungguh haritu... aku cari sate kebab! Tapi isi kebab yang ni dah dibuat seperti lok lok tu... Bukan kebab yang selalunya kat pasar malam..isi kat dalam tu....Huhu.. 

Cuba special sate kebab ni ada anggur kat hujung tu bersama salad... Nice woo...Lengkap berserta sayur, buah, karbohidrat, protein dan lemak bagai...Kah!!! 


Sedapnyaaaa! 
RM 8 untuk 5 pcs ui.. 




Akak ni kira trusted seller la... Aku pernah beli mini burger dan kek Tornado dengan dia sebelumni.. 

Area Pasir Gudang, Johor

Info Lebih Lanjut:

Contact or Whats App : 0115172551 




Post a Comment

10 Comments

  1. Replies
    1. Hihi.. Iye... isinya lembut... cukup rencah gitu

      Delete
  2. First time tgk...
    tiba2 mengidam sate ikan.....

    ReplyDelete
  3. Tak pernah makan sate kebab. Kebab tu pernah lah makan. Ada anggur dan salad. hidangan lengkap tu. Berbaloi beli kat trusted seller kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah.. isinya ni lembut sangat. dia buat sampai jadi bentuk empat segi gitu.. cucuk lidi... Berbaloi beli.

      Delete
  4. Unik pula ada anggur.
    Wah ada peniaga dipercayai. Kira tidak ragu dengan kesedapan makanannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuuu.. unik siap buah anggur wooo... Trusted seller senang.. malas cari yg baru... huhiiu

      Delete
  5. kalau trust saller mmg best repeat others food yg dia buat sbb dah tau one of it sedap kan

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐