Pen Unicorn Lapan Warna

Pen Unicorn Lapan Warna || Syukur. Dah masuk Februari 2021! Moga terus panjang umur. 

'SALAM FEBRUARI 2021 GUYS!!!'

Ini kisah haritu, nak cari pen warna hitam untuk kegunaan kat tempat kerja, tapi ternampak pen unicorn yang cute dan mempunyai lapan warna berbeza. Aku ingat dah habis study nih, takda lah beli pen gini lagi. Errr, disebabkan kecomelannya, maka aku pun terrrgoda dan terringin nak memilikinya pula. Hihi.. Payah kalau tak rembat, takut teringat ingat..

Cute kan!!

Ada lapan warna kesemuanya. Purple,pink, hijau, oren, merah, biru, kuning dan hitam. Dakwatnya kering bukan jenis basah. Aku suka barang cute macamni. Tema Unicorn, warna warni dan kartun unicorn yang sedang tidur..Hihi..

Adakah aku baru nak amek SPM? Lol. 

Semua warna berfungsi dan dakwat keluar dengan sempurna. I like it!

Masa menaip ni, aku in progress buat list untuk tulis topik kat blog. Dengan harapan, bulan dua ni, ada dua entri la setiap hari..Muahaha..Sis coba!! Kalau takleh, takpa, janji update dan tak terbiar gituu..

Have a Magical Day Everyone!
Terus bersemangat ya!!

Semoga ada magic yang indah dan sinar dalam bulan Februari ni serta hari hari seterusnya..Amin ya Rabb.










Notahati : Moga Covid 19 hancur segera, hancur harini. Itu doa semua di setiap detik dan waktu.



10 comments:

  1. 8 warna! Selalu jumpa 4. Berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. ni cute tau... Harga dalam rm, 3++ kat DIY...

      Delete
  2. Waa..kenapa comel sangat pen ni. Kalau saya pun rembat juga sebelum menyesal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... suka benda cute cute camni jugak eh?? Yeaaa... beli sebab dah berkenan yakmat ui..

      Delete
  3. dulu kecik2 excited nak ada pen color2 mcm ni.... but now pun why not kan! cantikkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. kannnnn. Hahahahaha... Yeah, dulu sebab untuk buat nota.. sekarang ni guna untuk checklist sendiri aje..

      Delete
    2. heheeh i still buat nota.. for japanese class :)

      Delete
    3. Wowww... amazinggg... Teringin haritu nak amek class other language.. tapi Mandarin... Tapi x teramek amek lagi.. hahaa...

      Delete
  4. Hahahaha Sis ko ingat anak Sis aje macam ni, rupanya engko pun sama ekk adaa hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh, dia rasa macam ceria bila menulisss.. kahhh!

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐