Menang Sebagai Top Komentator 2020 Dalam Blog Sunah Sakura

Menang Sebagai Top Komentator 2020 Dalam Blog Sunah Sakura || Alhamdulillah, rezeki 2021. Hadiah yang kunanti nanti telah sampai bungkusannya semalam.. Hihi, excited aku bila mendapat tempat sebagai top komentator 2020 dalam blog Cik Sun yang agak popular nih. Entri kemenangan boleh baca di SINI. Hahaha..

Nona kenal Cik Sun dari JDT Blogger. Nona suka baca blog beliau sebab banyak info menarik, lagi lagi kalau cerita pasal masak memasak..Gambar dia pun kebanyakannya cantik cantik....Saiz tulisan jelas, blog ringan dan tak serabut....Cara penulisan pun santai, mudah faham...Sejuk mata kita nak baca awak!!!

Mahal nih, 
fridge magnet siap link blog Sunah Sakura ui!

6 barang kesemuanya.
Selain fridge magnet, ada serbuk air Cappuccino, Kopi, Teh Cameron, Planner Notebook dan Kalendar 2021. Tak pernah rasa segala minuman tersebut..Nampak menyelerakan..Haa..cuba tengok Planner Notebook tu, aku suka sangat weh! Comel, kan? Selain itu, kata kata positif yang ada dalam tu sebenarnya buat aku tertarik dengan planner nih..


Mari selak sikit....

8 Mac itu birthday saya ye! Kah!



Alhamdulillah, yay! Happy!!
Terima Kasih yer Cik Sun.
Semoga terus dilimpahkan rezeki buat Cik Sun.
Amin.

Jomm Sesama Kita Terjah Blog Cik Sun!!!










Notahati: Nak kumpul hadiah top komentator lah tahun nih..Kekeke...









28 comments:

  1. Tahniah ye! Menarik hadiahnya.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hihi.. Masheh

      .Kan.. Cantik wooo... Nak guna punn sayangggg

      Delete
  3. Banyak hadiahnya tu. Alhamdulillah. Tahniah Nona. sila sila, semoga ada rezeki komentator tahun ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Hihi... Masheh.. Moga ada rezeki.. AMIN!

      Delete
  4. Hwahhh tahniah..cantik hadiahnya tu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Syukur... Masheh.. tunggu hadiah dari akak pulak.. Kih kihhh

      Delete
  6. Tahniah! Rezeki persahabatan alam maya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya.. tapi kami memang berjumpaa gituuu... Sama group JDT Blogger...

      Delete
  7. Comel je planner dia boleh selit kat dalam purse ke kan.. Tahniah Nona. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa.. tapi purse saya tak besar mana pun.. so tak muat ni.. kena lipat2 nanti... Tak cantik plak kang...

      Delete
  8. hahahah planner tu macam notebook je kan..simple untuk ko tulis job review boleh lah..🤣🤣

    alhamdulillah, selamat pun sampai..terima kasih sebab selalu support blog ciksun ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp. begitu lah.. hehe... Sesamaaa.. Hehe..

      Delete
  9. Sis pun dah dapat juga, alhamdulilah...

    ReplyDelete
  10. tahniahhh!! cantik laaa planner tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanksss.. Yaa

      Cantik.. sayang pulak nak gunaaaa 😅

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐