Wordless Wednesday: Manggo Cheesecake Bentuk Bunga

Wordless Wednesday: Manggo Cheesecake Bentuk Bunga|| Yumm!




Lokasi: Pusat Bandar (UTC Pasir Gudang)


16 comments:

  1. Sedapnya Nonn oii.. nak beli gak laaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila lah beli yeee..HAHAHHA. Dah habis diet ka ituuu

      Delete
  2. mango cheesecake alahai sedapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, ye...sedap..kalau kek kat dalam lembut la..huhu

      Delete
  3. Replies
    1. Ye, itu yang saya suka..sambil makan kek, ada aroma manggo tu..Hihi

      Delete
  4. Replies
    1. Hihi,,bolehlah, not bad...takdalah super wow sangat, tapi bila dah masuk mulut, terasa manis yang sebati..heheh

      Delete
  5. Replies
    1. Yeahhhhh... nampak sedap gitu... rasanya boleh tahan.. tapi takla selembut sgt mcm secret recipe... just nice untuk makan bersama mangga tu....

      Delete
  6. wahhh sedapnyaaa...kreatif betul kan

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Lama tak makan mangocheesecake. Best dapat beli style dalam bekas comel ni bila teringin. Siap ada bunga rose comel lagi tu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐