Bouquet Tudung Sebagai Hadiah Sempena Birthday

Bouquet Tudung Sebagai Hadiah Sempena Birthday || Chak! Ini kisah haritu tentang hadiah birthday untuk my lovely cousin. Meskipun belum hilang kesedihan kerana kehilangan bapanya haritu,  hidup tetap perlu diteruskan..Kita yang ada ni cuba ceriakan sikit hatinya.. Kan.. 

Kali ni aku teringin buat kelainan, kita bagi bunga pulak..tapi bunga bersama tudung..Saja ganti dengan coklat..sebab aku dapat rasakan mesti ramai akan bagi coklat punyaaa..Hihi..

Di sebabkan haritu member aku order bouquet ni untuk member lain, nampak cantik betul maka aku order jugak untuk sepupu aku.. Beli sesiap shawl satin dengan bawal kosong..sebab aku nak nampak ada effect shining gitu kat bouquet ni..Actually ada jugak beli tudung bercorak..tapi rasa tak kena dengan tema bouquet ni..dan aku risau kalau kain tu cam panas pulak..So inilah diaaa..Tadaaaaaaa!

Cantik!!
Shawl selai, tudung selai.
Ngam!

Happy Birthday Iffah Hanani binti Marzuki! Semoga dilimpahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan kehidupan..Amin.

I'm glad that she loves it!!  Saja beli kaler pink and coklat.. sebab aku rasa macam kena dengan kulitnya.. err...dia selalu pakai warna hitam..Tapi warna ni pun dia okay je katanyaaa..Takda lah terlalu menyerlah.....Ye dak...Nampak comel kedua duanya weh!! Tuan bouquet dan bouquet bunga nih..Huhu... 

Amin untuk segala doa dan harapan.


CLOSE UP! 

RM25 untuk dekorasi bouquet bersama dua helai kain ini..Itu cuma harga dekorasi bouquet je tau..Untuk barang seperti tudung dan shawl tu beli sendiri ok dan beri kepadanya untuk didekorasikan..Huhu..

Lepastu aku request tema soft soft gitu.
Jadiklah sebegini..Hihi..

Kalau korang yang berada di Pasir Gudang pun berminat nak order atau nak buat surprise,
 bolehlah try search Instagram

atau terus Whats App
+60 19-481 8510





7 comments:

  1. Murah betul harganya sekali tudung 2 helai tu. Sesuai sangat ni untuk birthday gift gegirl :) Siapa yang tak suka dapat hadiah comel macam ni. Lepas tu tudung boleh pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh, bukan lah....bukan sekali dengan tudung..hoho....maksud saya, deko bersama tudung tu,kalau dua helai..rm5, kalau kita mintak masukkan tiga helai dalam deko bouquet ni, ia jadik rm30 pulak harga..just harga dekorasi aje..huhu..jap betulkan balik ayat

      Delete
    2. Heheh..tersilap faham pulak ye. okay baik, faham sudah :)

      Delete
  2. Ceria si penerima. Nona sangat memahami selera sepupu.

    ReplyDelete
  3. mmg cantik dan harga pun sgt berbaloi. kalau mama area pasir gudang mmg seronok ni

    ReplyDelete
  4. unik dan cantik for hadiah birthday ni hehehe !!! happy dapat hadiah dari nona cantik :)

    ReplyDelete
  5. "Finnish style" Bouquet Toss - This is a Finnish practice. In this situation, the single ladies shapes a circle around the lady. Panda rose bear

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐