Happy Birthday Tuan Rumah Blog nonasani. com

Happy Birthday Tuan Rumah Blog nonasani. com || Hi, Alhamdulillah masih bernyawa! Syukur ya Allah, masih dipanjangkan usia untuk berbakti kepada keluarga dan Malaysia.. Ewah! 

Usia semakin pendek..Amalan tu ada bertambah ke Nona?? Huhu...Terima kasih buat semua yang wish, doakan yang terbaik dan beri hadiah..I am so touched! 

Gambar di bawah adalah gambar malam tadi...Disebabkan birthday aku jatuh pada hari bekerja kan.. Takut lewat balik kerja. Maka celebrate awal..Makan makan dan luangkan masa bersama family tercinta.

Dah tua tua pun potong kek..WkWkWk..

Actually masa lepas makan tu, aku ternanti jugak kalau ada apa apa surprise..macam Surprise Birthday 2020...Tapi lepas makan tu, takda keluar apa apa bouquet pun..Maka pulang naik kereta seperti biasa dan i tak banyak tanya pun..

Bukak je pintu rumah, dengar suara adik adik aku nyanyi lagu birthday sambil pegang kek aiskrim!! Aaaa..terharu, i like it! Terima kasih my family! Love you all!


Kek Aiskrim dari kedai Kek Sakura di Masai...Murah dan sedap sangat! Rasa macam boleh habiskan sebiji tu terus..Hahahaha..Bahaya weh! 

Semoga Nornaqiyah, tuan blog ni terus dilimpahkan rezeki, sihat untuk terus beribadah, bahagia, bertemu jodoh, dan segala yang baik baik datang dalam kehidupan seorang Nona....Amin. 

Oh ya....Selamat Hari Wanita Sedunia buat semuaaaa kaum wanita yang gagah perkasa di dunia ini...Hehe...Berbanggalah jadi wanita yaw!!




Psstt...Tahu ke berapa umur I??? 



14 comments:

  1. hepi besday nona...
    kek eskrem... fav juga ni...!!
    semoga murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You.. Amin.. Whoaaa.. sama lah favourite jugak eh!!

      Delete
  2. Tidak tahu berapa.
    Hehe sama tahun lepas potong kek, rasa malu juga tapi untuk seronokkan anak buah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. sweet 28 gituh... Kan.. malu jugak.. tapi dah dapat hadiah.. kena ler potong.. hihi... tetap teruja wooo

      Delete
  3. Bestnya ko sambut besday hari Wanita yaa Non..
    Hepi belated day Non..
    Awat ko duk macam pengantin tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa.. date sama hari wanita.. Haaa.. ikut posing mak.. behave sikit.. sopan gitu.. hahahahaa.. posing kawen woooo..

      Delete
  4. happy birthday tuan tanah. hihi. semoga panjang umur dan murah rezeki hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... Thank You!! Sesama lah kita yer.. huhu

      Delete
  5. Happy birthday tuan rumah blog nonasani :)
    Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan diberikan kesihatan yang baik serta dilimpahi dengan rezeki yang berpanjangan dengan segala keberkatan. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You.. Amin ya Rabb.. Moga berbalik doa tu jugak kepada akak eh.. Amin ya Allah... Amin

      Delete
  6. yay, march babies!! i would like to say 18 tahun ! heheh
    happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  7. ooh ni la tuan ounya single belum tentu kesepian tuuh.. hehehe hepi belated besday utk cik nonan yg jeliterr tuuh, 🎉🎉🎉

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐