Kudap Kudap bersama Crunchy Biskut Roll Homemade

 Kudap Kudap bersama Crunchy Biskut Roll Homemade || Aaaaa...comel bentuknya! Aku dah rasa, memang crunchy dan sedap isinya! Tak terlalu manis...

Untuk balang berperisa mix tu, aku fikir perisa tu berbeza dalam dua roll berlainan..Maksudnya..satu roll perisa coklat dan satu roll lain pulak perisa peanut....Tetapi rupanya dalam sebatang roll tu, ada kedua dua perisa!!!! Maksudnya gini, dalam satu roll tu, sebahagiannya peanut, sebahagian lagi coklat...Haaa..Faham tak?? Hahahaa..Aje pening nak explain....

So bila dimasukkan ke dalam mulut, dapat rasa kedua duanya sekali...Ngap, Sebati gituh! Haha..

Mudah. Tak payahlah beli dedua perisa dan berlainan balang.. Cukup try balang mix ni dapat rasa combination tuh... Hihi.. Tapi ikut keinginan memasing..Ada orang tak minat peanut sangat, dan sebaliknya..Maka order ler sejenis aje...Pun boleh...Nice buat kudap kudap...Tak lama lagi nak raya...Lagi nice hidang...Confirm habissss cepat kerana diminati!!

Details pembelian...


Campur kedua dua perisa dalam sebatang roll..
Oh ya..roll memang bentuk macamtu, pendek..bukan aku yang potong ye..Bahahaha

Ini bukan penjualnya..Inilah sindia yang bagi saya hadiah sempena birthday ritu..Kihkihhh...Dapat kudap kudap sambil nengok TV...

Info ada pada gambar nombor satu di atas. Pape Whatsapp beliau aje yer....

Amin....
Panjangggg behtul ucapan! 




Post a Comment

6 Comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐