First Time Try Spaghetti Family Mart

First Time Try Spaghetti Family Mart || Bila tekak kadang-kadang tak tahu nak makan apa, singgah Family Mart tengok apa yang ada. Banyak kali pergi, inilah kali pertama try Spaghetti yang dijual kat Family Mart. Huhu...Gara-gara kedai makan banyak nak tutup dah malamtu, aku makan ni je together with member. Tak pernah terfikir nak try sebab aku lebih berminat dengan yang kat kedai punya je. Kalau singgah FM, selalunya beli benda lain, roti melon (pink colour tuu) dan lain-lain selain Spaghetti. Tapi member dah ajak, apa kata kita cuba..Kannn?

Spaghetti Napolitan- RM8.90
 
Perghh..sedap! I like! Mee dan segala isinya lembut! Cuma sambal spageti ni tak pedas lah. 
Tapi i tetap puas hatiii! Hihi~
 
Jom tengok menu kami malam tu, semuanya spaghetti!!! 


 
Nyummylicious!

Meatball Spaghetti - RM11.90 
Spicy Aglio Olio Shrimp - RM10.90

Itu nama menu untuk dua jenis kat atas, 
aku punya yang bawah tuuu. Spaghetti Napolitan.

Haaa..Boleh tahan sedap jugak! Mintak je team Family Mart tolong panaskan...
Pantas dan enak dimakan gituh!!!
 
Boleh try lagi nanti bebila ada rezeki lebih dan teringin nanti..Huhu~

You guys can try it too okayh!


3 comments:

  1. Tak pernah lagi beli spaghetti Family Mart. Sauce dia nampak macam sikit pulak.

    ReplyDelete
  2. i tiredddddd tapi tak kena dgn tekak :(

    ReplyDelete
  3. Ramai orang review kata sedap, tapi dalam gambar ni sauce nampak sikit je :( spaghetti sauce banyak yang baru lagi sedap
    gastrik
    sembelit
    penyakit gerd
    sakit lutut
    supplement ibu mengandung

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐