Dah Cuba Dimsum Kukus Chakata Halal

Dah Cuba Dimsum Kukus Chakata Halal|| Ini haritu nampak dalam group sekolah rendah aku zaman dulu..Ada seorang member jual dimsum warna warni macamni..Boleh pilih nak frozen dan ada juga yang dah siap dikukus...Aku mestilah beli yang dah siap dikukus enak sebab nak terus makan kat tempat kerja...Ngehehehe..

Macam macam perasa ada..
Aku suka..agak masin tapi sedap pada tekak saya bila dicampur kuah sos tu...Ngam!!!

Tak puas sebekas...I dah repeat dua kali woo..Siap bagi kawan kawan rasa ui..Bukan ker comel berwarna warni Aidilfitri malah lembut dim sumnya..Boleh jugak dimasak dalam fryer..Nanti nak try...Huhu...

Info lanjut mengenai delivery ke area Pasir Gudang👇🏻

✅ Dimsum Frozen 1KG sos thai sebotol : Rm36
(1KG FREE 1pouch Nilofa Manggo)

✅ Dimsum Kukus (ready to eat) : Rm10/bekas
🌟boleh request add on chili flakes : Free
(4 bekas FREE 1pouch Nilofa Manggo)

✅ Rielkies cereal Rice & Ball : Rm16 
( 2 tub FREE 1 pouch Nilofa Manggo)

🌟FREE COD Taman Air Biru
🌟CAS COD area pasir gudang Rm3 sahaja. 

NO RUSH ORDER. Boleh terus wasap 👇🏻

📲 www.wasap.my/60136400994/deliveryharini


5 comments:

  1. Dimsum comel comel ni sekali hadap habis ni. Buat kudapan petang sedap ni Nona :)

    ReplyDelete
  2. alaaaa baru nak try tapi kat PG je eh hahaha..
    ok terpaksa la cari area KL juga

    ReplyDelete
  3. Comel nya dim sum dia..anak akk cnfirm suka..hehe

    ReplyDelete
  4. wah kalau dah repeat confirm sedap tu

    ReplyDelete
  5. sedap ni ! kwn i ada jual juga ni, selalu beli dari dia

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐