Random Photo on Sunday

Random Photo on Sunday || Hari Ahad adalah hari untuk berehat dari kerja di tempat kerja.. Lama jugak takda OT masuk kerja hari Ahad.. So ada masa lah nak buat benda lain kat rumah ni.. Huhu.. Antaranya, update beberapa entri untuk blog. Time aku taip ni, sambil tengok cerita seram.. Err.. 

Ok lah, seperti biasa, sebelum buang gambar yang ada, kuabadikan dalam ni.. 

1. Pen Diamond yang Cute

Haritu sebelum member berhenti kerja, dia pass gift kepada department kami. So i got this cute pen! I love the diamond kat atas tu and colourful gitu..
Boleh baca Entri 'Farewell Party'

2. Kek Bunga Mawar

Jiran aku kahwin haritu..Ni kek pengantinnya..
Cantik kan.

3. NIPS untuk Birthday dan Anniversary

Sweet rasanya kalau makan berdua..Tuh aku bagi..Moga kehidupan mereka sentiasa berwarna warni yang indah

4. Popis Pisang

Ya, popia campur pisang.
Manis gila tapi teramat mengenyangkan.


5. Bouquet Tudung sebagai Hadiah Birthday


Birthday member betul betul jatuh pada hari pertama PKP 2.0


6. Nasi Kandar Marrybrown

Datang mood nak try. Not bad..


7.  Hadiah Birthday untuk Member

Masuk je hari pertama setiap tahun baru semestinya birthday kawan aku sorang ni..

Semangat tahun baru dan hari lahir. 


8. Bekalan dari Kawan

Air tangan member aku yang birthdaynya di atas
 (No 7)

Cute betul karipap mini dia..And sandwhich menggunakan roti putih..Tak mampu nak buang..Kena makan.Hahhaaha..







Sekian sedikit random photo..Bakal dibuang dari folder handphone sebelum penuh memori..Hihi







14 comments:

  1. Nasib baik bukan semua gambo makanan hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. no laaa... bosan plak orang nengok.. kahhh

      Delete
    2. Hahaha.. no laaa... bosan plak orang nengok.. kahhh

      Delete
  2. Comel pen tu.
    Kek cantik ada bunga ros. Terliur tengok popis. dah lama tak buat. Dapnye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. cute kan... Saya pun sukaaa.. meriah .. Ha ah, akak buat lerrr popisss.. lagi sedap, buat banyak lagi.. gitu .

      Delete
    2. lama tak buat, cuti makan benda manis dulu..dah lama sikit baru lah buat kalau craving betul :)

      Delete
  3. Kenangan. Saya pun banyak gambar belum letak dalam blog.
    Hehe kalau saya suka dapat hadiah ada tudung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn.. walaupun dah berlambak tudung kat rumahhh tu... Hahahaha

      Delete
  4. Bunga mawar atas kek tu boleh dimakan ke, atau sekadar hiasan? Musykil je. Wah, popia pisang dan nasi kandar marry brown nampak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga tu, boleh rasanya.. tak rasa haritu.. just amek gambar sebab cantil aje.. Hahaha

      Delete
  5. uihh mcm best je nasi kandar marrybrown tu...

    ReplyDelete
  6. random yg byk makanan dan hadiah.. bestnyaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, betul tuh.Hihi...Life memang penuh dengan makanan dan sometimes dengan hadiah gitu...

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐