Hadiah Dari Blogger Syazni Selamat Sampai!

Hadiah Dari Blogger Syazni Selamat Sampai! || Sukur!!! Hadiah yang sesuai masa aku kuarantin kat bilik, perah je lemon guna this Portable and Rechargeable Battery Juice Blender!!! Hadiah dari blogger Syazni Rahim sempena bertuah masa buat cabutan guna website 'Wheels of Name'. Dan Nona juga antara top komentator blog kak Syaz.. Bila dah masuk list, kak Syaz akan buat cabutan bertuah ni pulak tau..Hehe~ So sila lah masuk list ye~

Ok, jom try! Cuma takda ais pulak nak buat jus. Aku elakkan ais dan minuman sejuk hatta air masak pun. Semua kena suam atau suhu biasa. Jaga tekak dulu, nanti dah confirm swab RTK negatif, baru ambil ais balik secara berpada pada. Risau gituh!


Portable Life, Love It!
Itu slogan kat kotak blender ni..

Yesss, memang easy going dan sangat berguna untuk daku!!!! 

Thank You kak Syaz! Moga dilimpahkan rezeki terus!
Jom pergi ke teratak Blogger Syazni Rahim. Entri selalu simple, tapi Nona minat baca kisah aktiviti bersama anak anaknya. Psst: Belum review novel kak Syaz lagik, will do okayh..
























Notahati: Harap sangat esok swab semula, result dah negatif Covid lah...
Mungkinkah terjadi itu??


Post a Comment

13 Comments

  1. best ni buat juice...
    senang tak payah nak guna blender yg besar2 tu..
    bole bawa ke mana2...

    btw semoga result awak yg baik2 aje k..!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rezeki tu nona

    Setahu saya. Pesakit covid ni walaupun di swab dalam masa 3 bulan resultnya masih positif. Betulkan kalau saya salah ya.

    Semoga baik2 saja ya nona. Takce care, Love!

    ReplyDelete
  3. tahniah nona..
    mmg best ada portable blender kan..

    smoga result nona negatif ya..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Tahniah nona dapat hadiah portable blender yang best ni. hari hari boleh minum air buah. Jaga kesihatan nona. semoga cepat sembuh dan result negative nanti. Aaminn...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah , cantik juga warna hijau tu , semoga nona cepat2 sembuh yA

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah selamat sampai, semoga nona lekas sembuh juga ya :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...congrats dear :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah. teruskan mengomen di blog kwn2. pasti akan dpt hadiah yg berbaloi.

    ReplyDelete
  9. wah best dapat buat juice dengan blender ni. tahniah :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak nona! Memang mudahkan kerja kalau ada portable juice blender ni hehehe. Moga moga dipermudahkan segala urusan! ;)

    ReplyDelete
  11. senang nak minum jus bila2 boleh ni.. tahniah ye

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐