Hadiah Top 10 Pengomen dari Blogger Kak Ret Dah Sampai!!

Hadiah Top 10 Pengomen dari Blogger Kak Ret Dah Sampai!!  || Wanginyaaa! Wanginyaaaa! Alhamdulillah, rezeki menjadi 10 Top Pengomen dalam blog anakomak6 aka Kak Ret untuk bulan Ogos haritu.. Tak kusangka ada hadiah, sesungguhnya aku memang suka datang sana, sebab ternanti nanti cerita dak Uyum comel tu haaa~Cerita simple tapi adakalanya menghiburkan hati yang gundah. Kemainnn dah dapat hadiah, puji melambung..KAH!

Inilah hadiahnyaaaa.... Bath and Body Works PocketBac Hand Sanitizer!


Thanks too!

Ianya wangi, mudah dan mesra dibawa kemana-mana sahaja... 
Sanitize tangan selalu selagi ada sanitizer comel dan easy going ni..
I loveee both bau...Macam nak telan je..HAHHAHA

Jomlah terjah blog beliau... Ada mention kat atas tu haa..




20 comments:

  1. Sweet pea tu mesti bau dia best. Dapat juga yang cucumber melon. Bauan dia memang kuat dan melekat betul kan.
    Alhamdulilah..tahniah nona dapat hadiah dari Kak Ret.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, bagi sy, kedua-dua bauan ni best! Betul, memang kuat dan melekat bau tuu...Alhamdulillah, tahniah too

      Delete
  2. aduhh...bestnya hadiah.... kegemaran tuuu

    ReplyDelete
  3. hahahaa alhamdulilah, baru smpt nk singgah sini..
    hhehe tahniah!!!
    Ada rezeki, kita bagi hadiah lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tuhla..tertunggu tunggu jugak Kak Ret baa entri ni..hehehe..
      Thank uuuu, Ya..moga dilimpahkan rezeki buatmu..

      Delete
    2. Pelik btul.. Stuck kat klia ekceli brg2 ni.. Padahal igt amek seller kt jb bole smp awal tp sudhnya paling lambt smp.. Risau gak.. Tp alhamdulilah akhirnya slmt jgk smp

      Delete
    3. Ehh, yeke ...Saya ingat sebab saya amek lambat sebab kuarantin..So baru mintak member bawakkan barang barang yang ado...

      Delete
  4. comelkan cleansing gel dari BBW ni , memang wangi , packaging yang kecik memudahkan nak bawa ke mana sahaja

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak nona! Kita dapat bau yang sama la, sweet pea dengan cucumber melon tuuuuu hehehehe

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐