SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA || Hai! Sempena cuti cuti ni, aku akan berblogwalking beberapa jam, sambil join giveaway lah sebelum sambung kemas bilik, esok dah nak habis kuarantin...Er, nak pergi tempat lain pun tak dapat. Lol. Jom kita support member ni..Hehe~

Klik Banner for Support ye!

Dalam syarat-syarat tu, kena cerita sikit best surprise yang aku pernah dapat..Of course ini! Seumur hidup aku, inilah first time dapat surprise camni dari familyku...Memang tak sangka sangat woi!!!! Sebab family aku bukan sejenis yang suka buat kejutan sweet sweet namatey gini..HAHAHAA. Sila Baca Sweet Surprise Birthday 2020 Yang Berjaya! Ok, itu je cerita ringkas..Apa yang penting, surprise tu ikhlas daripada insan kesayangan, tak kira jua apa bentuknya,  murah atau mahal, dah mencukupi lah...Huhu~

Post a Comment

11 Comments

  1. Kalo dari family punya suprise mesti lagi berlinang air mata. 😭😭 lagi3 musim tak leh jumpa ni. kan?

    All the best Nona. Senarai telahpun diupdate. :)

    ReplyDelete
  2. Sweet memoriesss

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki nona nanti. Aaminn...

    ReplyDelete
  4. Goodluck and all the best kak nona! ;)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. Mesti terkejut dan happy sangat kan bila dapat suprise yang tak disangka-sangka...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐