Result Swab Test Selepas 10 Hari

Result Swab Test Selepas 10 Hari ||  Jujur, aku tak nak buat lagi swab test oi! Tapi bos dengan member satu department suruh jugak....Okay, aku terpaksa keluar rumah hari ke sebelas ni meskipun kemalasan melanda.. Buat RTK je..My Sejahtera dah bertukar warna biru seawal Subuh pagi tadi...Hehe..

Now sambung kuarantin sampai 20hb. Naik kerja 21 tuh. Fuh! At least dapat singgah ruang tamu lah...Cuma keluar rumah, masih berjaga jaga....Huhu.. 

Rindu betul ruang tamu rumah sendiri...First time ever duduk dalam bilik tanpa keluar ke mana mana.. Tak pernah imagine this! Even ruang tamu pun tak dibenarkan.. Phew~ Covid is Real!!!!


I will write this journey nanti...Untuk fasa Covid yang macam aku ni... Ok...Terima Kasih yang mendoakan sayaaaa... I love you..Moga hal bebaik untuk korang ye.. ...


"You Will Never Understand 
until It Happens To You"


Post a Comment

10 Comments

  1. Ya Allah..semoga baik2 sahaja ya...banyakkan sabar

    ReplyDelete
  2. Selamat tunggu sampai habis.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah negatif, moga moga dipermudahkan segala urusan kak nona ;)

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat bebas daripada gangguan C19 ini

    ReplyDelete
  5. Semangat semangat semangat yer nona 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Nanti dah boleh keluar .. pergi potong kek tulis " yeay nona dah sihat "

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Yayyyy ! Nanti share yaaa

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..
    semoga dipermudahkan segalanya.. =)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah result negative dan habis kuarantin. Semoga terus sihat nona.

    ReplyDelete
  9. alolo.. semoga terusan negatif dan dikurniakan kesihatan yg baik ye

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐