Selamat Hari Malaysia Wahai Malaysiaku!

Selamat Hari Malaysia Wahai Malaysiaku! || Hai, cuti ke harini? Or kerja Overtime? Pergi mana tuuuu sempena cuti Hari Malaysia? Nona masih di rumah dan memang tak dapat kemana-mana punn! Apa apa pun, stay safe ye... Lepasni, Nona elakkan pergi tempat yang agak sesak. Kalau rindu nak pergi mall pun, time tak sesak sangat lah..tengok cemana ye...Bak kata makcik aku, kita bukan pasti menang dah sekarang....Lorh~

SELAMAT HARI MALAYSIA, WAHAI MALAYSIAKU SAYANG!!





Hari Malaysia disambut bagi memperingati penubuhan persekutuan Malaysia pada tarikh yang sama, tahun 1963. Ia menandakan penggabungan bersama Tanah Melayu, Sabah, Sarawak, dan Singapura untuk membentuk Malaysia. 


Post a Comment

8 Comments

  1. Selamat Hari Malaysia dan selamat bercuti. Saya duduk rumah je nona.
    Betul betul, elakkan pergi tempat sesak. Tak ada urusan, duduk rumah je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Malaysia too! Heheh..Ok, duk rumah jee..Nice

      Delete
  2. Selamat Hari Malaysia! Saya pergi makan mr dakgalbi hehehehe.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐