Jom Join PGMall dan Kembangkan Bisnes Korang di JD.COM

Jom Join PGMall dan Kembangkan Bisnes Korang di JD.COM  ||  PGMall sebenarnya merupakan platform ‘E-Commerce’ yang pertama di Malaysia sejak 2017. Ianya juga platform e-dagang tempatan di Malaysia.


Bukan itu sahaja, lebih hebat lagi apabila PGMall pernah tersenarai sebagai Top 3 laman ‘’E-Commerce’’ di dalam IPrice. Jangan risau, mereka juga menerima  transaksi pembayaran melalui Online dan E-wallet tau. Memang best shopping kat sini, selalu ada banyak sales menarik. Nona pun dah banyak kali try beli kat sini tau..Trusted seller, no worries yeah!


Kini, PGMall secara rasmi telah melancarkan Program Jual ke China mereka di Le Meridien Kuala Lumpur Hotel pada 28 April lalu.

JD.com adalah platform peruncit dalam talian terbesar di China dengan kedudukan yang tinggi untuk membeli-belah dalam talian melalui komitmennya terhadap kualiti, keaslian, dan pelbagai lagi,  semuanya dari makanan dan pakaian hingga elektronik dan juga kosmetik.

Nona suka dengan tagline  mereka: ‘Bridging Local to the World’, PGMall kini dapat melepasi perniagaan tempatan ke pasaran terbesar di dunia - China, melalui kerjasama bersama JD Wordlwide, dengan harapan dapat membantu perniagaan yang terjejas untuk pulih dari masalah kewangan yang diakibatkan oleh wabak Covid-19 yang berterusan.

Yeah, ini merupakan salah satu platform yang baik untuk mengembangkan lagi bisnes yang sedang beroperasi. Bagi yang tak pernah mencuba shoping di sini, jomlah ushar barang barang kat dalamni. Pasti rambang mata sebab barangnya yang pelbagai dan menarik jugak. Korang pun boleh try join PGMall untuk mengembangkan lagi bisnes yang ada.

 

Boleh rujuk info seperti di bawah! Let start shopping now!

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=872

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1T1yG/

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #SelltoChina #PGMallxJDWorldwide

 

 

Post a Comment

10 Comments

  1. Wahh PGMall makin berkembang. Platform yang bagus untuk mereka yang ingin berniaga.

    ReplyDelete
  2. senang lah nak shopping, semua di hujung jari!

    ReplyDelete
  3. Jom baca artikel ini untuk mengetahui tips-tips menarik minat kanak-kanak licik untuk belajar bahasa inggeris

    ReplyDelete
  4. Baca 35 kata-kata semangat yang bakal mengubah hidup anda.
    kepimpinan : ciri yang anda perlu ada sebagai ketua
    Di sini terdapat beberapa contoh vision board yang anda boleh rujuk.

    ReplyDelete
  5. Permohonan ke luar negara online kpm - ini peluang anda untuk belajar di oversea.
    Doktor Veterinar malaysia peluang kerjaya lumayan sebagai Doktor haiwan
    Senarai Program asasi untuk jurusan sains yang ditawarkan oleh ipta.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐