Pasta Mushroom Penne Maggi Bercampur Telur

Pasta Mushroom Penne Maggi Bercampur Telur ||  Yaaa.. Tetiba ternampak pasta brand Maggi yang dah lama dibeli kat Mydin haritu.. So lepas makan nasi, telan ni pulak! Makan nasi sikit jela..Tinggalkan ruang untuk makan ni..Gituh.

Actually ianya pasta mushroom je..Tapi kalau dah telur tu favouriteku, haruslah kucampurkan sekali..Haha.. 

Bukan peminat pasta, tapi sebab nak try..Ok..not bad jugak yang ni...Mudah dan cepat masak...

Delicious pasta as Easy as 1-2-3!

Selera ada je sepanjang kuarantin ni cuma baru baru ni..badan rasa berangin aje.. Kerap sendawa.. Aduhai... Dah minum air halia, ada la sikit pengurangan.. Sedap sikit nak makan...Kalau berangin badan, macam tak selesa la nak telan makanan... 

Sekian cerita ringkas harini sebab semalam tak update apa apa.. Entahlah mood blogging pun ikut kuarantin agaknya.. Lol








Notahati: Esok dah kena masuk kerja. Ada rasa takut tapi sebahagian tu terasa bersemangat.. sebahagian lagi terasa malas... Aigooooo... 

Post a Comment

10 Comments

  1. Tak perasan pulak pasta brand Maggi ni. Sedap tu nona uiii..tapi tak pernah lagi tambah telur. Hehe...

    ReplyDelete
  2. bdn ni pon tgh berangin.. seksnya rs.. huhu..
    salah mkn je jd berangin.. dh 3ari duk sendawa..
    mood pon lari..

    pasta tu nmpk sedap!

    ReplyDelete
  3. ada ya pasta maggi
    tak perasan kot
    pergi mydin juga hari tu

    ReplyDelete
  4. Sedap tu nona..fusion pasta ni bila dah campur dengan telur :P

    ReplyDelete
  5. ada nampak di kedai masa cari pasta sauce, tak terbeli je lagi

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐