Kek Batik 'Fully Vaccinated'

Kek Batik 'Fully Vaccinated' ||  Alhamdulillah! I am Fully Vaccinated Today! Berbeza Pengalaman Kali Pertama Dicucuk Vaksin dengan Pengalaman Dicucuk Vaksin Doa Kedua. Lagi kaw lepas dos kedua..Fuhhhh!

Kek ni saja order haritu setelah siap second dose masuk vaksin. Mak, abah, adik sorang and me already complete vaccinated! 

Overrr ek nak celebrate bagai..Haha... Malangnya, aku sakit tekak sangat, so dapat telan sebiji je pada hari kejadian tu. Tapi takpa, boleh disimpan dalam freeze. Adik adik cakap lembut dan ianya tidak terlalu manis. Abah dan Mak pun makan cuma berpada-pada makannya tu..

Aku request tulisan simple je gitu...Tapi seller ni letak la sikit gula gula colourful tu..awwww..Masheh! Comel sikit jadiknya ..Hihi..


Bagi yang berdekatan area Taman Rinting, Taman Megahria atau Seri Alam, boleh try order dengan Dapo Mamamisz tau! Itu nombornya.

Harga kek batik ni masa aku beli: RM37 kosong, add on wording RM3 . Kalau Kek Batik Indulgence: RM50. To me, just nice kek ni..pernah terbeli yang siap rasa milo tak hancur, aduh...stress makan... Lama tak buat sendiri kek batik ni...Busy and malas sekali yer...

Okaylah, Sekian info..korang ada celebrate bagai macam aku takk?? Hahaaa..










Notahati: Teringin kek Secret Recipe pulak sekarang....




12 comments:

  1. Siap ada celebration tu. hihi..Kek batik zaman sekarang ni dah boleh geng dengan kek marble jelita. Cantik hasilnya.

    ReplyDelete
  2. Haha gembira sangat sampai sambut kek vaksin penuh.
    Akak rasa kek batik indulgence manis betul.

    ReplyDelete
  3. xpe.. raikan kemenangan utk kita dh completed vaksin.. hehe..

    ReplyDelete
  4. lama tk buat kek batik...hah sronok tu bole celebrate bila smau dh vaksin

    ReplyDelete
  5. Hahaha siap celebrate tu.. Eh cop2 apa citer yg awak covid aritu? Dah sihat ye?... Pappe pun tahniah dh fully vaccine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sedang kuarantin lagi ni.. haha.. Dapat covid sebelum fully vaccinated.. X tempoh matang 14 hari lagi . dah terkena dulu... Sedih betol... Tinggal batuk.. yg lain ok je...

      Delete
  6. Tahniah dah fully vaccinated! Comel je siap ada kek to celebrate..hehe..tergodaaaaaa tengok kek ni, sedap betul

    ReplyDelete
  7. Wahhh tahniah dah fully vaccinated! Saya haritu pun second dose teruk sikit daripada first dose. Tak celebrate punnn hehehe.

    ReplyDelete
  8. Perghhhhh mantap eh, fully vaccinated siap dengan kek wuhuuu

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐