Happy Birthday Emak Nona!

Happy Birthday Emak Nona! || Alhamdulillah, masih bernyawa. Mambang 'M' menerpa diri ini..Berapa hari tak hapdet blog daa...Busy kerja masuk 7 pagi balik 7 malam straight empat hari...Haha..

Ini kisah harini..Today is my mom's birthday yang ke......RAHSIA. HAHAHAHAH. 

Just celebrate kat rumah, rasa safe buat masa ni. Order Pizza dengan kek Secret Recipe aje.. Mak dah pesan, jangan bazir beli belon la apa la kan... So tengahari tu lunch seperti biasa, nyanyi lagu birthday, bervideo and bergambar. Takda bouquet lagi la..Haha.. Selalu time makan, dah ada sekali bouquet. Saja nak tengok reaksi mak je...

Tapi petang tadi, mak dah habis jalan jalan semua, nasib mak belum bukak tudung..sempat bagi surprise..KAHHH!!! Cup cake tercomot sebab aku berlari lari dari parking yang jauh..Hadoii.. 

Order time kuarantin haritu nak bouquet gini. Tak lain tak bukan mesti order dengan Cinta Deco ler.. 

Happy Birthday Emak Nona!!

Semoga emak Nona sentiasa dilindungi Allah, diberkati Allah dunia akhirat, dipanjangkan usia, diberi badan yang sihat, pendengaran dan penglihatan yang sihat serta ketenangan hati dalam menjalani kehidupan sehari harian....Amin!

Terima kasih doakan yer.

Terima kasih emak sebab jaga anak anak mak sejak kami dalam perut mak, sampai dah besor lebar nii..Hahahaa..Thanks jaga family kita. Love you, emak sayang!

Hadiah dari maksuku.Cantik sangat weh! 
Kena ngan tema belon tuh!!
Pink and White.

Thank u Maksu!



Okaylah, sekian saja story ringkas pada harini..






Post a Comment

14 Comments

  1. hepi besday to EMAK NONA!
    Alhamdulilah masih berpeluang celebrate besday untuk EMAK.
    Semoga emak nona sihat2 selalu

    ReplyDelete
  2. wahh cantiknya bouquet!
    happy birthday utk mak nona! =)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday to mak kak Nona
    Semoga dipanjangkan umur
    dimewahkan rezeki
    dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  4. Happy birthday emak Nona :) Menjadi jugalah kiranya surprise bouquet tu ye..haha..

    Mesti risau berlari-lari tapi takut comot pulak cupcake dalam tu kan

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir mak Nona. Semoga sihat dan happy selalu. Cantiknya alahaii kek Maksu Nona bagi tu.

    ReplyDelete
  6. happy birthday untuk mak nona , semoga dipanjangkan umur , murah rezeki , diberikan kesihatn sihat sejahtera . aamin

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐