Lipmatte Sobella Hadiah Belated Birthday

Lipmatte Sobella Hadiah Belated Birthday || Alhamdulillah...Dapat hadiah sempena belated birthday..Bulan Mac my birthday, Ogos dapat hadiah..Betul betul belated kan....Ok lah..masih pada tahun yang sama ler... Haha...

Aku happy gilaaaa dapat hadiah ni...sebab aku memang teringin tapi belinya tak jugak. Best oi...Aku boleh pilih sama ada nak lip tint, lipstick or lipmatte dan warna yang aku nak..Lagi best! Hehe.. Memang kurang gemar kaler pink or merah..Suka nak ke arah oren oren or nude gitu.

Haritu pernah beli dengan member yang bagi ni, tapi untuk adikku. 

Sobella! Tak melekit dan best rasanya bila disapu pada bibir! Saya sukaaaaa! 

Code: Rusty Butterfly


Thank You si cantik Solehah!!!! (Nama pemberi). Moga dilimpahkan rezeki dan sihat selalu. Amin ya Rabb..







Siapa pengguna lipmatte Sobella?? Biasanya amek code apa? 




11 comments:

  1. betul betul belated tu. Ini namanya birthday sepanjang tahun. Hihi..
    Cantik warna code tu. Tapi saya tak pernah lagi guna lipmatte sobella.

    ReplyDelete
  2. Hari lahir memang tiap2 munggu boleh sambut
    Kalau tarikh lahir barulah setahun sekali

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki, suka warna nude juga tapi belum pernah guna brand ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. rezeki . Hehe.. Ok.. bolehlah try... best jugak woooo

      Delete
  4. alhamdulillah.. rezeki.. =)
    mmg best lipmatte sobella..
    puas hati pakai...

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi cuba lipmatte sobella ni...tapi tengok kaler code tu cantik le pulak

    ReplyDelete
  6. Ccl pengguna setiap liostik sobella . Bg ccl memang best pakai sobella ni . Wlwpun matte ringan je kt bibir .. Code rudty butterfly & walibong sari code yg paling laku keras .. Susah nk restock asyik hbis

    ReplyDelete
  7. Takpe kak nona hadiah lambat, janji effort si pemberi tu still bagi hadiah walaupun dah lambat hahaha. Tapi masih di tahun yang sama. Sobella ni memang popular sungguhh, tak pernah pakai lagi setakat ni hehehe.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐