Benda Apa Yang Best Kalau Ada Drive Thru?

 Benda Apa Yang Best Kalau Ada Drive Thru?|| Hi! Haritu dengar kat radio pasal kalau ada benda yang boleh dibuat drive thru, agak agak benda apa yang kita nak?

Dan aku dengar macam macam jawapan. Antaranya, nak bank dibuat drive thru..sebab malas nak keluar kenderaan..Hahaha.. Tak ingat sapa nama pemberi idea tu.. dan tiba tiba aku nampak ni lalu kat feed.. Restoran Hussain Nasi Kandar Drive Thru! Wow, agak agak berapa lama masa diambil..Hehe.. Lagi, drive thru apa ada ek? 



Member aku teringin ada drive thru Tealive..Hihi...Kalau aku, aku nak drive thru kuih kuih tradisional, or pisang goreng..tak perlu masuk Tesco atau benti kereta tepi jalan semata nak beli benda tu semua...Ngeh, ngeh,ngeh......

Kalau korang? Nak apa??!





Hidup ni memang semua nak mudah dan pantas...
Tapi bab jodoh........ EH, TIBERGH! 





8 comments:

  1. Jodoh kena ambil masa sikit hikhik

    ReplyDelete
  2. haha, kalau ada drive thru, nak pasar ikan tu please.
    so no need masuk dalam kan. tiber.

    ReplyDelete
  3. Kemain malas ko ekkkk... hahahahaha
    Kalau Sis nak apa? Lalu jee terus kuruss hahahahahaa

    ReplyDelete
  4. Kalau suzie nak shopping barang dapur drive thru..senang anak ddk dlm keta je..xpayah turun..hehe

    ReplyDelete
  5. oooo...kalo aku dari kategori makanan ni, foodpanda lagi best macam tu...tak payah keluar terus..hahahahhaha

    ReplyDelete
  6. senang juga tu kalau ada bank drive thru. tak payah keluar kereta.
    nak drive thru ape ye..banyak dalam kepala ni :)

    ReplyDelete
  7. Prefer home delivery.malas nk drive keluar 😁

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐