Sampai Jugak Air Fryer Khind dari Go Shop

Sampai Jugak Air Fryer dari Go Shop || Alhamdulillah, sampai sudah air fryer ini.. Hehe.. Actually, target nak beli next year. Sebab sekarang belum plan nak buat menu guna air fryer. 

Kalau baca entri INI , aku ada cerita hadiah apa aku nak...So Air Fryer adalah salah satu daripadanya...

Tapi memandangkan mak aku pun dah tengok kat rumah jirannya baru baru ni, terusssss je mak aku pun berminat..Haaa, tak payah risau pasal ruang bila mak dah bagi green light. Hahahaha.. 

Air Fryer Khind yang Sangat Berbaloi jika dimiliki...



Alhamdulillah, bestnya! 3.5 Liter punya..Makan tanpa minyak dah pasni...Hihu...Kita cuba!



Actually, ni jiran aku yang tolong belikan..sebab aku pun tak pernah berurusan dengan go shop..Mudah bila jiran sendiri dah mesra dengan go shop.. Urusan pembelian semua beliau settlekan.... Kita standby duit aje la...Gitu....Untuk model ni, rm199 tau. Siapa pernah guna, mesti dah pro dengan pelbagai menu kan...guna air fryer..? Aku baru nak berjinak jinak ni... Bolehla search menu apa lagi nak guna air fryer ni... Hewhew....


Wish me goodluck, kena maintainkan dan buat penurunan berat badan demi kesihatan diri yang semakin berusia ni...  Excited nak try! Hiks... 

Yang nak jugak, boleh layari Go Shop ye! 

6 comments:

  1. best ni dah ada air fryer. Senang lah kerja menggoreng tu kan nanti. tekan dan tunggu masak je. rezeki dapat jiran baik tolong belikan air fryer :)

    ReplyDelete
  2. Yesss, hehee.. tak shabar nak try... resepi resepiiii.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Fuyoooo lepas ni boleh buat kek bontot terbako tu hahahahahha

    ReplyDelete
  4. Senang nak panggang-panggang guna air fryer. Jimat minyak.

    ReplyDelete
  5. saya dalam usaha nak beli sebiji jugak.. tapi belum sampai seru hehe..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐