Jom Cuba Grand Mc Chicken dan Chocolate Pie Terbaru keluaran Mc Donald

Mencuba Grand Mc Chicken dan Chocolate Pie Terbaru keluaran Mc Donald || Alhamdulillah, ada rezeki, kita try menu ni pula. Actually nak green tea tu, tapi mesin aiskrim rosak, so frust tak dapat, kita ngap burger baru dorang! Hehe..Lama jugak tak makan Mc Donald..walaupun rumah aku dekat je dengan Mekdi.. Huhu..



Pergh, sedap giler weh! Jarang jarang burger Mcd mengecewakan...Pedas dan padu..Tapi aku makan ni memang tak bersama dengan sos..Makan je rasa original tu...sedapnyaaa..meleleh air liur bila tengok balik..Hahahahaha..I beli ala carte je..Sebab kurang sikit dengan air gas kan..Huhu..


Next, chocolate pie! Aku pernah rasa apple pie mcD..Aduh, tak kena plak dengan tekak. Sejak tu tak nak rasa apa apa pie McD.. hahaha.. Then sebab ianya coklat, maka aku teringin betul nak try weh!

So, apa lagi..Jomlah kita!! Hiks~

Ia mencair di mulut!

Rasa apa?? Errrmm...rasa coklat lah....dan tak manis sangat...itu apa yang aku rasa kat lidah..


Nak lagi

Nak lagi!

Nak lagi!


Lelagi bila makan time cuaca sejuk atau time lapo gila...Pergh...jadi bertambah sedap!



Korang dah try ke? Kena ngan tekak tak?

Psst, jarang ke mcD...tapi sebab haritu stress sikit..kita singgah ler dribe thruu kejapp...


3 comments:

  1. dua2 belum try, alamak tergoda ni!

    ReplyDelete
  2. tak cuba lagi, nanti nak try laaaa. non aku tgok memalam ni non haha lapoooo balik :P

    ReplyDelete
  3. uit pie tu tak penah cuba lagi.. saya latest makan yang cream cheese tu. ok ini menarik untuk dicubaaaaa ni.. panggilan drive thru..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐