Diamond Dolly Booster Essence Atasi Kulit Kering

Diamond Dolly Booster Essence Atasi Kulit Kering || Aduh, kulit kelihatan kering lah! Bagaimana cara mengatasi kulit kering eh? 

Nah, harini Nona nak share something yang sangat berguna untuk kaum wanita terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit kering. Yes, my skin sememangnya lebih kepada kategori kering. Oleh sebab itu, apa-apa produk yang Nona guna semestinya berkaitan dengan mengatasi masalah kulit kering. 

Kalini, Nona cuba Diamond Dolly Booster Essence untuk mengembalikan kelembapan kulit muka dan menjadikan kulit lembut macam baby. Yes, inilah salah satu cara untuk lembapkan kulit muka dengan cepat.

RoyalQ Asia Diamond Dolly Booster Essence sekarang ialah serum muka untuk kulit Nona..


Diamond Dolly Booster Essence (DDBE) merupakan produk muka dengan 4 formulasi dalam satu botol.

4 formulasi tersebut ialah :

Essence, Serum, Moisturizer dan Booster

DDBE dengan formulasi terkini mampu memberikan hasil yang lebih baik pada muka apabila ianya bertindak sebagai essence terbaik untuk kulit, serum, dan booster terbaik untuk muka tau.



Isi kandungan hebat dalam DDBE:

Chamomilla Recutita Extract : Berfungsi untuk melegakan kulit yangmengalami radang dan meredakan kulit yang sensitif.

Cucumis Sativus : Berfungsi membaiki kulit yang rosak dan kering dengan menjadikan permukaan kulit lebih lembut dan licin. Extract ini sangat baik untuk membaiki kulit yang sunburn terutamanya pH value extract ini juga sesuai dengan kulit kita. 

Asparagopsis Armata Extract : Merupakan red alga yang sering dijumpai di Kawasan pendalaman lautan India dan Pasifik.Extract ini sangat bagus untuk melindungi kulit dari sinaran radiasi merbahaya.

Saponaria Officinalis Herb : Mengandungi flavonoids dan Vit C untuk menenangkan kulit (soothing) dan menghilangkan kegatalan pada muka sambal mencuci.

Humulus Lupulus : Bersifat sbg antimicrobial dalam alam semulajadi.Melindungi kulit dari persekitaran luar.Dimana ia memelihara kelembapan kulit dengan menjadikan kulit kekal lembap dan lembut.Ianya juga membantu menanggalkan lapisan kulit mati dari epidermis dan membersihkan kulit.

Avena Strigosa Seed Extract : Dikenali sebagai Black Oats.Extract ini mengandungi bahan yang mampu menampung air di dalam kulit. Jadi disini , proses penghidratan secara semulajadi dapat dirangsang dan dikuatkan.


Kelebihan dan manfaat DDBE :

- Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan yang mengalami radang.

-Membaiki kulit yang rosak,kering dan sunburn.

-Melembutkan kulit dan melicinkan kulit muka

-Melindungi kulit dari sinaran radiasi berbahaya .

-Menghilangkan kegatalan pada kulit muka.

-Menanggalkan lapisan kulit mati 

-Mengekalkan kelembapan kulit

-Melindungi kulit dari bakteria berbahaya

-Meningkatkan hidrasi dalam kulit.

Packaging Yang Comel!
Kesan yang Hebat untuk Kulit!

Setelah menyapunya pada wajah, muka terasa lembut, dan lembap je bak baby skin. Inilah tips untuk kulit sensitif, buat pemilihan skincare yang sesuai seperti DDBE. Kalau anda mencari produk untuk kulit kering, inilah produk yang sesuai okayh..

Bayangkan, bila pergi kerja, tepek DDBE sebelum ke tempat kerja,..Fuhh, mesti kulit nampak pinkish gituh! Auwh, sweet!



Cara penggunaan DDBE :

Gunakan hujung jari dan sapu 2-3 titik pada muka dan leher secara membulat.


Berminat dengan RoyalQ Asia Diamond Dolly Booster Essence? Layari dan contact seperti dalam info di bawah:

Instagram : www.instagram.com/thebeautyexpertcheras

Facebook : https://www.facebook.com/thebeautyexpertacademy/

Whatsapp : 013 257 6447 / 03 9546 7094 



4 comments:

  1. Semakin dekat laa jodoh tu Non, semakin berseri dan feloles lepas ni hehehehe

    ReplyDelete
  2. AMIN.. hahaaa.. harapnya begitu ye... masheh...

    ReplyDelete
  3. Unik lah serum ni dari ekstrak buah delima. delima memang bagus untuk kecantikan kulit kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuppp, delima bagus untuk kecantikan kulit.. hehe

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐