Happy Deepavali 2020 To All Indians!

Happy Deepavali To All Indian! || Perayaan Deepavali pula disambut dalam PKP gara gara Covid 19.. Aku faham kesedihan tu sebab masa raya umat Islam pun dalam keadaan camni jugak.. Kita dapat melawat dalam daerah sendiri je..

So, harini aku pun melawat ex boss tempat kerja aku sempena Deepavali.. Di sebabkan beliau satu family tak dapat merentas daerah pulang ke kampung, kita singgah, bagi ceria suasana raya.. Hihi..

Mr Kumar! 

Happy Deepavali and Thank You!!! Makan nasi briyani berserta kari kambing sampai bertambah tambah harini...
Haha.. Kuih Ros tu sedap! Maruku pun sedap! 

Semoga Mr Kumar terus berjaya dan bahagia bersama family...

Jangan risau, bukan beramai ramai pun ni..tak lebih daripada 10 orang pun..Dan aku pakai je mask..bukak hanya untuk bergambar sekejap... Masih stay safe..kita jaga kita la....

Well, ini my first time datang beraya bersama Indian people.. tu semangat aku pakai ikut tema..Hahahaa..
Last pakai baju ni time wedding kawan Indian aku...Uhuk, tu bukan baju baru...bundle aje..tak sangka ngam pulak...


                                      Happy Deepavali again!





Soalan: Cuti kemana tu? STAY SAFE. 



8 comments:

  1. Bila PKPB ni,
    macam tak suasana raya pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, masa datang ni pun, sedara mara takda pun.. tak sampai 10 org . hm.. kita bagi meriah sikit la..gitu.. Dah lama tak jumpa ex boss bi.. selalu komen2 FB je

      Delete
  2. cantik baju awak! the color is super awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow..awesome kan warnan tu...Thank You.... Tapi ni baju lama.. dalam 2017 dulu pakai sekali je rasanya.. hahahaha..

      Delete
  3. Cantikk baju nona. Best kan dapat celebrate selain perayaan kita sndiri. Happy diwali to all indian Malaysian! #Kitajagkita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masheh... yup... best.. walaupun suasana x semeriah mcm raya yg sepatutnya.. hm... bolehla.. niat melawat.. sebab lama x jumpa.. kan

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐