Jom Try Menu Ala Carte di Wan Li Chinese Restaurant, Renaissance Hotel JB

Jom Try Menu Ala Carte di Wan Li Chinese Restaurant || Hi, Nona nak ajak korang try kesedapan menu ala arte yang terbaru kat sini! Banyak pilihan yang ada untuk para pengunjung. You guys MUST try it too! Sebab lagi best, now PROMO 20% OFF tau! Dah start dari 11/11 SEHINGGA 12/12 2020 nih!


Antara menu POPULAR di sini.


#1  WOK FRIED AUSTRALIAN WAGYU BEEF WITH FOIE GRAS 

and ASPARAGUS

Small- RM178/100 gram
Large- RM288/200 gram

Dagingnya lembut! Yela, jauh datang dari Australia, kan..Hehe...
I love it! Dalam tu siap dicampur dengan hati itik! Amazing weh!


#2  STIR- FRIED PRAWNS FRITTER with CURRY BUTTER MILK SAUCE

Small- RM58
Large- RM 88

Pedas-pedas manja, dan I love it more!!! 
Udangnya lembut di dalam, 
dan aku suka taburan delima kat luar tu..Banyak khasiat delima tau..... 
To me, resepi ni unik, dan kena dengan tekak Nona! Boleh terliur semula lah!


#3  WOK- FRIED WHITE BAIT with SPICY CRISPY GARLIC

Small- RM30
Large- RM 40

Ranguppp dan spicy!


#4  GLAZED AIR -DRIED BEEF FILLET with CHILLI SAUCE

Small- RM38
Large-RM52


#5  FRAGRANT FRIED CHICKEN with DRIED CHILLI, 
GARLIC and ''SCHECZUAN'' PEPPER

Small- RM26
Lare - RM 44


#6  FREE RANGE CHICKEN With FRIED and BLACK TRUFFLE

Small- RM33
Large - RM 48

Love this too, sebab banyak sayur...Huhu..


#7  FRAGRANT FRIED RICE With CONPOY, EGG WHITE, GARLIC CRISPS, 
and BEET ROOT JUICE

Small- RM 37
Large - RM55

Cute behtul nasi pink nih! Hewhew... 
Ye, makan menu menu di atas bersama nasi ni, memang memuaskan hati!
Portion sepinggan kecil pun banyak dahhhhh!

#8  GRILLED LAMB RACK With HOMEMADE PINEAPPLE BARBECUE SAUCE
RM65

Lembut dan tak liat! Makan dengan nasi kat atas tu, fuh...sedapnyaaa!


#9   DOUBLE - BOILED SILKY FOWL SOUP With DARK GARLIC KING, 
CONPOY and VEGETABLE

RM28

Isinya penuh, i like!


#10  CHILLED MANGO PUREE and POMELO 
and HOMEMADE CUSTARD BUN

RM22

Ini lagi padu! Tak puas makan semangkuk...Manggo Puree tu pekat dan likat..haha..
Custard Bun pun sedap, aku suka meskipun terllau cair, tetap ngam dengan tekak kitaaaa!

Memang akan ulang-ulang order ni, kalau singgah ke sini lagi..Huhu~


JEMPUT MAKAN!

Gabungan yang menyelerakan! Nyummm!


I'm in love with it!!
Sedaplah dia ni! Hehee..
Korang MUST TRY menu menu hot yang aku listkan nih tau..

KEJAP! HOW ABOUT SOP DURING THIS TIME?
SOP? Jangan risau sangat! Sebab segala tindakan telah dibuat mengikut SOP.. 4 orang sahaja untuk satu meja yang besar..kalau meja kecil sikit..hanya dua orang je boleh duduk makan..

Muka Bahagia Nampak Makanan 

So, you guys kalau teringin merasai kelazatan menu di sini, or nak spend time with your loved one,
Sila singgah order dan makan dengan bahagia kat sini jugak ye..




Promosi 20% OFF dari 
11 November sehingga 12 Disember 2020 jer!


KLIK INFO DI BAWAH 






16 comments:

  1. Wowww brbaloi-baloi diskaun dia ek...kalau members lagi dapat murah lagi adeiii...rasa nak pergi gak laaa...siapa nak ikut hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowwww.. wohooooo.. memanggg berrrbaloi baloiii gitu... pergi lagi sisss. hehehe

      Delete
  2. dahlah sedap ada discount pula tu , tula jb jauh 😭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa. jauh plak nak merentas ek.. takpa.. nanti leh plan

      Delete
  3. Replies
    1. Bukan nampak lagi.. rasanya pun menyelerakan terusss.. hehehe..

      Delete
  4. Semua menu sungguh menggoda selera! Mana tahu ada rezeki ke sana, boleh singgah merasa. In shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh.. memang menyelerakan sgt, sgt... hehe... InshaAllah.. meh singgahhhhhh...

      Delete
  5. kat jb memang banyak restoran jual makanan sedap2 la..

    ReplyDelete
  6. sedap-sedap semuanya kan non..aku paling suka menu nombor 5 tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh. ko mkn pedas ekk.. tapi tu memangggg syedapppp

      Delete
  7. Hmm... X leh nk merentas negeri la pulak. Dr bln lepas nk gi jb tp x lepas².

    ReplyDelete
  8. Banyak menu banyak pilihan, rambang mata terus nak cuba mana satu. best lah dapat cuba semua menu yang ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, tak ler cuba semua menu yg ada... haha.. Cuma memang rambang mata kalau nak makan sanaaaa.. semua looks delicious!

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐