Makan Sampai Puas Perut Set 'ALL YOU CAN EAT DIM SUM' Di Wan Li Chinese Restaurant, Renaissance Hotel, JB

 Makan Sampai Puas Perut Set All You Can Eat Dim Sum' di Renaissance Hotel, Johor || Hello, how your life today? Feeling good? Huhu.. Please stay safe, okayh. So harini Nona nak cerita tentang kelazatan set Dim Sum dalam 'All You Can Eat Dim Sum' di Wan Li Chinese Restaurant, Renaissance Hotel, JB.  Sebagai peminat dim sum, haruslah mencuba dim sum pelbagai rasa!  Dim Sum kat sini memang sedap dan boleh dimakan sampai puas hati. Hehe~


WELCOME !


Let s eat!

#1  Shanghai Dumpling 

First time dihidangkan teruja tengok design nii. Haha
Sedap! I love it!

#2   Taro Bun



#3  Scallop Dumpling



#4      Prawn Dumpling     



#5 Fried Beancurd



#6  Har Kaw



#7  Chicken Feet

Suka kaki Ayam masak gini! Jarang makan sebab kat rumah sendiri, memang tak dimasak kaki ayam...I love it when i know kaki ayam banyak kolagen..Gituh...

#8  Pumpkin Porridge



#9  Taro Croquettes 



#10  Siew Mai





Member Nona teka ini sarang burung..Lol...
Tapi ni sedap! Rangup, isi dalam tu lembut...Adoi..so shedap lah!

Pilihan Nona? Taro Croquettes, Prawn Dumpling, Siew Mai, Shanghai and Scallop Dumpling...Kalau Dimsum ni, Nona prefer selain daripada jenis bergoreng..Huhu..

Korang pun MUST TRY tau! Dont worry, Halal..dan segala SOP diikut sebaiknya ye..
Makanlah berulang kali pun...bila korang dah bayar untuk set dimsum nih, telan aje semua sampai puas perut..Hehe..

Untuk info lebih, nak tahu dalam set tu ada menu camana dan sebagainya, boleh refer info di bawah tau.. Bukan menu ni sahaja yang ada..18 jenis ada tau.

'ALL YOU CAN EAT DIM SUM'

Price : RM64.15 for one person

Kemasukan percuma untuk kanak kanak berusia bawah 5 tahun! Nice kan..

Time : 1100 am - 0300pm


Atau boleh contact 07-38133 88 







12 comments:

  1. puas hati makan dim sum kat sini..semua sedap-sedap..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Jomm Nonn belanja Sis makan sini...teringin gak nak makan sini hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh, haritu dah makan.. hahahahaha. nak lagi ehhhhh

      Delete
  3. design gambar first t unik dan menarik hehe

    ReplyDelete
  4. Tengok macam semuanya sedap je..Banyak betul pilihan..

    ReplyDelete
  5. sedapnya, tpi tak ada geng nk ajak makan kt sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huishh, cari geng pat.. atau.. nak Nona teman ker... hehe

      Delete
  6. Memang puas lah makan pelbagai jenis dim sum ada. Berbaloi dengan harga. budak budak bawah umur tu pun free.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐