Dapatkan Diskaun 20% di Bubble Bee Shuib Masai, Johor

Dapatkan Diskaun 20% di Bubble Bee Shuib Masai, Johor ||   Setelah percubaan kali pertama try Bubble Bee haritu, baca kat SINI. Kini ia memanggil lagik! Hahahaa...

And Yes, good news! Sekarang ni dorang tengah offer 20% diskaun sampai 26hb sempena PKP yang sedang berlangsung. So apa lagi, terjah terusss..Hik hik..

Seal baekkk punyaaa...

Aku teringin nak makan ais krim madu. So here.. Honey Ice Cream di Bubblebee Masai. Sekali pandang macam vanilla..kan..tapi tidak pada rasanya.. Inilah rupa Honey Ice Cream..

Tidaklah manis melampau sampai sakit tekak kitaaa..

Should be rm8+ tapi sekarang offer..jadiklah rm6+
Pergh, layan tekak!!! Gaul sebati..ngammm!

Ada sesapa belum try? Singgah ler ye..Grab this offer...tapi lepas dah minum, jangan lupa bilas dengan air suam tau..Sesama jaga tekak kitaa jugak..


12 comments:

  1. Belum try lagik..huhu..cawangan sini baru bukak tapi tak berkesempatan lagi cuba. tergoda hokeh :) 20% branch masai je eh?

    ReplyDelete
  2. Waktu PKP pula buat tawaran. Susah keluar saja-saja.
    Semua cakap sedap.

    ReplyDelete
  3. Terliur nengok oii.. tapi sudah dua puloh hari Sis ko tak minum manis dalam minuman huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow.. Amazing nih!! Hehe.. Keep it up.. lepas sebulan dua leh try la ea

      Delete
  4. ala.. kat johor ke.. mama suka bubble bee ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah.. ni Johor punya branch..sebab sy duk sini .. tapi outlet lain also ada diskaun ni..

      Delete
  5. Alaa pkp aku tak boleh rentas daerah pulak

    ReplyDelete
  6. dah bukak dekakt penang, boleh try :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐