UPDATE SENARAI JDT BLOGGER

UPDATE SENARAI JDT BLOGGER || Yeah, bila ada kerajinan, Nona update semula senarai JDT Blogger yang berada di seluruh negeri Johor. Ya, kami wujud tau. Kami antara blogger yang tinggal di dalam Johor. Banyak jugak aktiviti yang telah dibuat bersama. Antaranya seperti bergotong royong di rumah anak yatim.

Jika masih ada blogger yang tinggal di Johor, dan nak join kami, bolehlah try contact kami ye. 

Tak lupa jugak, jika ada yang berhajat untuk kami review perkhidmatan atau barang, boleh tengok tengok blog tersebut. 

So untuk bloglist yang ada di bahagian bawah blog Nona nih, Nona remove mana yang bukan lagi JDT Blogger dan tambah mana yang belum diupdate..

List di bawah adalah list simple sahaja. Kalau nak tengok huraian tentang kami, boleh refer blog SITI ROHAIDA dan kalau korang nak tengok berapa rate blog kami mengikut harga masing masing tu, (harga pasaran masa kini), boleh refer blog SUNAH SAKURA.

1. NONA SANI            : https://www.nonasani.com/

2. SIS LIN                    : https://www.sislin76.com/

3. SUNAH             : https://www.sunahsukasakura.com/

4. HERNEE NAZIR    : https://herneenazir.com/

5. SITI ROHAIDA      : http://kisahsidairy.com/

6. MAMA MASZUL  : https://maszull.blogspot.com/

7. JUJU                       : https://www.kasihjuju.com/

8. MIA LIANA           : https://www.mialiana.com/

9. FAIZZAH AMIR    : https://www.faizzahamir.com/

10. IBRAYUSARIMA : https://sariyusa.blogspot.com/

11. WAN ZAWAWI      : http://wanzawawi.net/

12. IBU DILAH          : http://www.ceriteraibu.com/

13. HJ YAZID             : https://onlajer.com/

14. SELIM                  : http://mselim3.blogspot.com/

15. FARAHAIN : https://akuainkausiapa.blogspot.com/

16. CIK TOM             : https://www.ciktom.com/

17. FARAHUDA        : https://www.byfarahh.com/

18. SUZI                    : https://www.sitisuziana.com/

19. FARA DIDI   : https://www.faradidi.com/

20. ENA              : https://www.tinynasweet.com/

21. IMAN           :  https://journeyofiman.blogspot.com/

22. NURUL AIN : https://aimiedarmia.blogspot.com/

23. AFZANI          : https://afzani.com/

24. NUR                 : https://www.decamellia.com/

25. ALEYA            : https://www.apakatamommy.com/

26. LIN LIENA      : https://www.linliena.com/

27. AIENIE              : https://www.aienienka.com/

28. MAK LIN         : https://www.ceritamak.com/

29. SHAHRUL     : https://akupakarblog.blogspot.com/


Haaa, mereka semua ada blog dan tinggal di Johor. Dari Pasir Gudang, sampailah ke Muar sana. 

Ada yang betul-betul aktif, ada juga yang kurang aktif update blog tapi masih ada blog. Jemput singgah blogwalking and happy blogging!!!!!

14 comments:

  1. Terbaekkk.. moga JDT Blogger melebarkan sayapnya lebih maju ke depann.. tapi bukan maju kad merah yaa hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, moga JDT Blogger maju terus... Kad merah mende??

      Delete
  2. ramai betul JDT blogger... salute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai kan.. Hehe.. Jemput blogwalking ye...

      Delete
  3. wow ramai gak johorean blogger. mama pun johorean bangga tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww.. sama kita ek... Hi blogger Johor jugakk. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Haaaa... segan kita blogger hebat cakap camni... U too, hebat dan berkualiti! Gituhhh! Hehe...

      Delete
  5. Wow hebat blogger JDT.. All the best to you..

    ReplyDelete
  6. ❤️❤️kem salam yang akuainkausiapa tuuuu 😜😜

    ReplyDelete
  7. Bagus bloggers JDT buat aktiviti kemasyarakatan bersama.

    ReplyDelete
  8. blogger fofuler nih... wak is jeless
    . 😅😅😅

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐