Selamat Pengantin Baru Nani dan Black!

Selamat Pengantin Baru Nani dan Black! || Ahad baru ni aku merentas dari Johor ke Melaka untuk singgah ke majlis perkahwinan member lama..Kedua dua mempelai ni adalah junior aku.. Kemain jauh eh, Hehe... Yela.. sebab aku tak sangka dorang kahwin wehhh! Tengok kat kad tu berulang kali... Ehhhhh.. Bior betul. Hahahaha... Dorang dari zaman Universiti selalu tak mesra pun..

Yang perempuan, kalau sebut nama laki tu, dia tak bagi orang naik kereta dia..Hahahaa... Dan rasanya memang tak nampak langsung bercinta.. 

Bila ditanya, memang dorang tak bercinta..kawan biasa la dari zaman U..But then dah habis belajar ni...Nani bagitau, ada la proses nak ke sampai jinjang pelamin tu...

Aaaaaa..mungkin inilah namanya Jodoh ekk! 

Nampak sepadan..
#uniklwherejodohisapplied


Semoga Syahiran (Black) dan Nani Bahagia serta Berjaya Membina Sebuah Keluarga yang Harmoni..

AMIN.

Syok tengok orang kahwin!!! Kan!

Then terjumpa la mak anak sorang ni..
Paling pintar kat U..Naik amek scroll full pointer 4.0 time grad dulu...Wuuuuu...Dah besor anaknya..Hihi.. 

Maintain cantik dari dulu dia ni..

Nona amalkan social distancing tau..
Kah..padahal tak pakai heels..rasa pendek..sebabtu duk pinggir ketepi sikit...

Memula segan jugak nak bergambar..sebab aku tak bawak sesapa teman..and single..Kan..Pastu laki Ekin cakap..tuhla..suruh kahwin awal..tak nakkk..

aaaaa..camana tahu..aaaaa..Hahahaha. 
Belum Jodoh nok!

And last one, benda cute gini..i like!
Cenderahati dari bumi Melaka..

Mini tanjak 



Thanks kepada kedua mempelai menjemput Nona...And again, Tahniah!!! All the best for marriage life pulakkkk! Pray for me lah ea...






12 comments:

  1. Selamat pengantin baru nani dan black. Berjodoh mereka kan. Semoga jodoh nona pun cepat sampai. Aaminn
    Comelnya doorgift mini tanjak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, Amin.. hehe.. cute kan.. mini taNjak itu

      Delete
  2. Cantiknya baju pengantin mereka!

    ReplyDelete
  3. Hashtag tu tak bleh blah tu. Hahah Semoga Black dan Nani bahagia hingga ke syurga. ^^ Semoga Nona dijumpa dengan jodohnya.

    ps: mula-mula baca nani tu confius nona. Haha

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaa goodies dia, letak dalam kete lawaa tu..
    Next... insyaAllah jodoh ko plak Non...aamiinnn

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐